Η Khloe Kardashian και η Malika Haqq δημιούργησαν την πιο fun συλλογή μακιγιάζ

Η Khloe και η Malika είναι φίλες από παιδιά. Από τότε σχεδόν που γεννήθηκαν. Έχουν κοινές αναμνήσεις και γελούν συχνά όταν θυμούνται ότι ως έφηβες έπαιρναν θέση μπροστά από τον καθρέφτη και γέμιζαν όλο το πάνω βλέφαρο μέχρι τα φρύδια με μπλε έντονη σκιά. Ήταν άλλωστε το αγαπημένο τους παιχνίδι. Μεγάλωσαν και συνέχισαν να αγαπούν το μακιγιάζ με διαφορετικό πλέον τρόπο και πιο επαγγελματικό αφού ειδικά η Khloe είναι μία από τις διασημότερες γυναίκες στον κόσμο και επηρεάζει

με την εικόνα της εκατομμύρια fans.

Ακολουθώντας τα βήματα της αδερφής της Kylie αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της σειρά μακιγιάζ και όπως είναι φυσικό η καλύτερη partner που θα μπορούσε να έχει σ’ αυτό ήταν η Malika. Εκείνη που έχει το ίδιο πάθος με την ίδια.

H make up collection δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το γνωστό brand Becca Cosmetics και ονομάζεται Becca BFFs!

To star product της σειράς είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, τα Highlighters Becca BFFs x Chloe Kardashian & Malika Haqq Glow Letters. Είναι κλεισμένα σε μια στρογγυλή συσκευασία και έχουν το σχήμα των γραμμάτων Χ και Ο αλλά και καρδιάς. Χαρίζουν στην επιδερμίδα έξτρα λάμψη και είναι κατάλληλα για εντυπωσιακά looks.

Η σειρά επίσης αποτελείται από:

Τα Bronze Blush & Glow Palette, δύο τετραπλές παλέτες που περιέχουν ένα highlighter, ένα bronze και δύο αποχρώσεις ρουζ.

Τέσσερα χρώματα κραγιόν, δύο nude και δύο κόκκινα. Τα Ultimate Lipstick Love όπως λέγονται είναι κατάλληλα για κάθε τόνο επιδερμίδας, έχουν σατέν φινίρισμα και υαλουρονικό οξύ στη σύνθεση τους που προσφέρει έξτρα όγκο στα χείλη.

Η Khloe και η Malika δημιούργησαν τα προϊόντα που αγαπούν να χρησιμοποιούν και είναι κατάλληλα για την δική τους επιδερμίδα μεν αλλά και για των fans. Στόχος τους είναι να μπορεί κάθε καθημερινή γυναίκα εύκολα και με μια πινελιά να αποκτά λάμψη και χρώμα. Οκ, δεν θα γίνει Kardashian αλλά θα έχει κάτι με την υπογραφή της στο νεσεσέρ της.

Διαβάστε ακόμη:

Η επιδερμίδα αναγεννάται με τη χρήση των σωστών πρωτοποριακών προϊόντων περιποίησης

Οι συμβουλές των ειδικών για τέλεια φρύδια

Keywords
Τυχαία Θέματα