Η Khloe Karadshian μεταμορφώθηκε σε disco queen και ήταν πραγματικά συγκλονιστική!

Αυτή η οικογένεια θα μας τρελάνει. Τι ποια οικογένεια; Οι Kardashian φυσικά. Δεν τις προλαβαίνουμε. Μεταμορφώνονται από τη μία μέρα στην άλλη και η αλήθεια είναι ότι ακόμη κι όταν είναι κακόγουστο το αποτέλεσμα είναι παράλληλα και άκρως εντυπωσιακό.

Και σε αυτό το post δεν θα ασχοληθούμε την Kim η οποία είναι η βασίλισσα των μεταμορφώσεων αλλά με την Khloe η οποία δεν μας συνηθίζει σε υπερβολικές αλλαγές ειδικά όσο αφορά τα μαλλιά της. Αν εξαιρέσουμε το απαλό ροζ και μάλιστα προσωρινό

χρώμα που τα έβαψε κατά τ’ άλλα είναι μάλλον φυσιολογική. Επίσης δεν μας μπερδεύει με τις περούκες, όπως κάνει η αδερφή της κάθε τρεις και λίγο ώστε να μην ξέρουμε πότε έβαψε τα μαλλιά της και πότε φόρεσε μία από την τεράστια συλλογή του προσωπικού της hairstylist Chris Appleton.

Ας επιστρέψουμε όμως στην Khloe και την τελευταία της εμφάνιση η οποία ήταν συγκλονιστική αφού μεταμορφώθηκε σε disco queen.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 28 Μάρ, 2019 στις 6:31 πμ PDT

Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή η Khloe ήταν καλεσμένη το περασμένο weekend στα 75α γενέθλια της Diana Ross τα οποία έγιναν στο Los Angeles φυσικά. Ως φόρο τιμής προς την εορτάζουσα η Kardashian υιοθοέτησε το hair look σήμα κατατεθέν της Diana Ross.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ms Ross ✨ (@dianaross) στις 21 Μάρ, 2019 στις 2:13 μμ PDT

Που σημαίνει super curly και με ατελείωτο όγκο μαλλιά. Ήταν ένα από τα ωραιότερα και πιο εντυπωσιακά looks που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gk Dreamhair (@gkdreamhairltd) στις 28 Μάρ, 2019 στις 12:55 πμ PDT

Η Khloe δεν έμεινε μόνο στο χτένισμα βέβαια. Θύμιζε την Ross σε όλα της. Φόρεσε ένα χρυσό wrap dress, ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και με ένα βαθύ σκίσιμο στο πλάι, μεγάλους, χρυσούς κρίκους στ’ αυτιά και μακιγιάζ που μας παραπέμπει στα 70’s με γυαλιστερές σκιές, ψεύτικες βλεφαρίδες και λιπ γκλος.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αναβίωσε την αγαπημένη δεκαετία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ενώ πρέπει να σας ενημερώσουμε, γιατί έτσι είναι το σωστό, ότι το hair look ήταν μια δημιουργία του προσωπικού της hairstylist και στενού της φίλου Andrew Fitzsimons.

Διαβάστε ακόμη:

H μάσκα που θα απλώσετε σήμερα είναι από άνθρακα και μάλιστα ενεργό

Για να φορέσετε σωστά το έντονο κραγιόν πρέπει να ακολουθήσετε τρία βασικά βήματα

Keywords
Τυχαία Θέματα