Η Kate Middleton τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της με τη νέα λαμπερή της εμφάνιση

Η Kate Middleton φαίνεται να περνάει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Πώς το ξέρουμε; Από το λαμπερό χαμόγελο που έχει σε κάθε της εμφάνιση αλλά και από τις στιλιστικές της επιλογές που είναι πιο προσεγμένες από ποτέ. Η όμορφη Δούκισσα είναι ευτυχισμένη και δεν το κρύβει!

The Look

Πριν λίγες ώρες η Kate Middleton

πήγε στο ετήσιο Royal Variety Performance και επίλεξε μια πολύ εντυπωσιακή τουαλέτα. Συγκεκριμένα η Δούκισσα του Cambridge φόρεσε Alexander McQueen τουαλέτα σε μαύρο χρώμα με δαντέλα σε όλο της το μήκος και βελούδινες λεπτομέρειες. Η Kate Middleton ολοκλήρωσε το look της με μαύρο clutch και ασορτί γόβες.

Το φόρεμα της Kate αποτελεί και μια καλή πρόταση για την περίοδο των γιορτών που κάθε μέρα πλησιάζει όλο και περισσότερο. Και αν το φόρεμα της Kate σου φαίνεται λίγο υπερβολικό για το ρεβεγιόν τότε στα BSB θα βρεις παρόμοια looks αλλά σε πιο casual εκδοχή.

Εμείς ανακαλύψαμε δύο φορέματα με δαντέλα που μας κέρδισαν από το πρώτο λεπτό.

Το μάξι κοντομάνικο μαύρο φόρεμα της παρακάτω φωτογραφίας μπορείς να το φορέσεις με χαμηλές γόβες αλλά και με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Το μίνι φόρεμα της φωτογραφίας είναι BSB και μοιάζει αρκετά στο στιλ με αυτό της Kate , αλλά είναι σίγουρα πιο κοντό σε μήκος. Επιπλέον το πουά σχέδιο που έχει είναι τάση ενώ οι διαφάνειές του επιτρέπουν να φαίνεται το lingerie dress που θα φοράς από κάτω!

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΑ είναι τα κοσμήματα που θα θέλεις να φοράς σε όλες τις γιορτές!- Θα τα λατρέψεις και αποτελούν και την τέλεια ιδέα για δώρο

7 γρήγορα tricks για να δείχνει το look σου πιο ελκυστικό και σικ! (VIDEO)- Ακολούθησε αυτά τα εύκολα tips και θα μας θυμηθείς!

Θες να πάρεις μια πρώτη γεύση για το τι θα φορεθεί στις γιορτές; ΑΥΤΕΣ οι 4 stars σου δείχνουν τα πιο glamorous trends!

Keywords
Τυχαία Θέματα