GNTM 2: Η Χαρά Παππά μιλάει για τον γιο του Μπουράκ Χακί και συγκινείται

12:18 20/11/2019 - Πηγή: People

Όλοι πλέον γνωρίζουν για τη σχέση της Χαράς Παππά με τον Μπουράκ Χακί. Και πλέον, η σχέση της συζητιέται ανοιχτά και στο GNTM 2. Με αφορμή, λοιπόν, τη χθεσινή της νίκη στη δοκιμασία που την ανέβασε στο ίδιο ιστιοπλοϊκό με τον Γιάννη Αποστολάκη – και την έτερη νικήτρια Κέισι-, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στον Μπουράκ στο πλατό, προκαλώντας τη συγκίνηση της παίκτριας.

Η Χαρά, λοιπόν, που δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να βρεθεί κοντά στον σύντροφό της, ήταν και αυτή που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στη δοκιμασία με τη «Μαίρη Πόπινς». Η Χαρά, λοιπόν,

που άκουσε αποθεωτικά σχόλια από τους κριτές για τη λήψη της, συγκινήθηκε και επιστρέφοντας στη θέση της εξήγησε στις συμπαίκτριές της:

«Συγκινήθηκα! Σκεφτόμουν τον γιο του Μπουράκ, γιατί όντως εγώ τον προσέχω, και είμαι διασκεδαστική στο σπίτι». Ενώ στη συνέχεια εξήγησε στην κάμερα: «Με τον γιο του Μπουράκ παίζουμε μαζί και κάνουμε τραμπολίνο και όλα αυτά τα παιδικά. Τον αγαπώ. Θέλω να είμαι εκεί για εκείνον γιατί είναι πολύ καλό παιδάκι και περνάω καλά μαζί του. Και μένω κι εγώ μαζί του παιδί.»

O Μπουράκ Χακί με τον γιο του 

View this post on Instagram

Mutlu Yıllar Yavrum ! Nice 10 yıllara ! Welcome age 10 Happy birthday Rüzgar

A post shared by Burak Hakkı (@burak_hakki) on Jan 25, 2018 at 3:15am PST

GNTM 2: Τα κλάμματα της Άννας Μαρίας για την αποχώρηση της Εμμανουέλας

Keywords
Τυχαία Θέματα