Άσπα Τσίνα: Περιγράφει πώς ανακοίνωσε στον γιο της ότι πάσχει από καρκίνο

Η Άσπα Τσίνα συγκλόνισε με την εξομολόγηση που έκανε στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και στην Ελεονώρα Μελέτη. Η τραγουδίστρια έκανε γνωστή για πρώτη φορά τη “μάχη” που δίνει με τον καρκίνο, στέλνοντας το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.

Η Άσπα Τσίνα τόνισε πως μετά τη διάγνωση που έκαναν οι γιατροί, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στον γιο της για την υγεία της. Μάλιστα, περιέγραψε πώς του ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και συγκίνησε με τα όσα είπε.

“Μου το είπαν Παρασκευή. Το είπα στη μητέρα μου και τον γιο μου. Πριν πάρω τη διάγνωση. Γύρισα στο σπίτι και έπρεπε να τακτοποιήσω το παιδί και

τα σκυλιά για να φύγω για την Αθήνα. Δεν ήξερα πότε θα επέστρεφα. Το παιδί με έβλεπε. Είχα μια εβδομάδα που ήμουν σε αυτή την άθλια κατάσταση και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Γύρισα και το ανακοίνωσα στον γιο μου. Του λέω “κοίταξε Ιάσωνα έτσι κι έτσι έχουν τα πράγματα”. “Τι λες μαμά;” μου λέει.

Τον έβαλα μάλιστα να δει και βιντεάκι στο Ίντερνετ για να μπορέσει να καταλάβει τι είναι αυτό που συμβαίνει στη μητέρα του. Αυτός ο αιματολογικός καρκίνος ορίζεται ως ο καρκίνος που τρώει τα οστά. (…) Ο μόνος ο οποίος ήταν ψύχραιμος και ένιωθα ότι με καταλαβαίνει στο εκατό τοις εκατό ήταν ο γιος μου. Όταν του είπα για τον καρκίνο μου είπε: “Μαμά, δεν θέλω να πεθάνεις” και του είπα: “Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα αλλά κάποια στιγμή όλοι πεθαίνουμε. Αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι ότι γεννιόμαστε μόνοι μας και πεθαίνουμε μόνοι μας. Στο μεσοδιάστημα της ζωής μας, συναντούμε ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι τυχαίοι για τη ζωή μας, υπάρχει λόγος. Η μαμά είναι δίπλα σου για να σε βοηθάει όσο μπορεί και στο βαθμό που μπορεί. Η ύπαρξή σου δεν είναι συνεξάρτηση της δικής μου ύπαρξης. Δεν θέλω να είσαι φοβισμένος!”, ανέφερε. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Μαρία Κίτσου: Η αποκάλυψη για τις τραγικές στιγμές που θα ζήσουν Λενιώ-Λάμπρος στις “Άγριες Μέλισσες” 

Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: “Έχω καρκίνο στο αίμα” 

Μιχάλης Μητρούσης: Βραδινή έξοδος με την όμορφη σύντροφο του! 

Keywords
Τυχαία Θέματα