Η Kate Middleton ακολουθεί μια vintage τάση στα παπούτσια της που θα σου αρέσει πολύ!

H Kate Middleton έχει ανανεώσει αρκετά το στιλ της τα τελευταία χρόνια και που και που τολμάει να κάνει κάποιες πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις από αυτές που την είχαμε συνηθίσει. Πριν λίγες ώρες επισκέφθηκε το The Angela Marmont Centre στην Αγγλία και μας εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με τις στιλιστικές της επιλογές.

The Look

Η Δούκισσα του Cambridge τόλμησε μερικά

νέα trends και συγκεκριμένα επίλεξε 2 από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις της σεζόν. Συγκεκριμένα η Kate Middleton φόρεσε χακί παντελόνα Jigsaw που τη συνδύασε με μπορντό ζιβάγκο Warehouse, Tod’s γόβες σε vintage style και Chanel τσάντα σε μπορντό χρώμα.

Η παντελόνια της Δούκισσας τελειώνει (πολύ σωστά!) λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο και η ίδια επιλέγει vintage pumps για να δώσει περισσότερο στιλ στην εμφάνισή της. Οι γόβες αυτού του στιλ θα φορεθούν πολύ φέτος αλλά πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στο πώς θα τις φορέσεις ώστε να μην δείξει το look σου παλιομοδίτικο.

H Kate υιοθετεί ακόμα μια τάση αυτή των mini bags και συγκεκριμένα επιλέγει μια υπέροχη Chanel τσάντα σε μπορντό χρώμα με χρυσό χερούλι.

Η ίδια ολοκληρώνει το πετυχημένο τςη look με ανέμελους κυματισμούς στα μαλλιά της, απαλό μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους και το λαμπερό της χαμόγελο.

© Karwai Tang / Getty Images / Ideal Image

© Max Mumby/Indigo / Getty Images / Ideal Image

Πώς σου φαίνεται το συγκεκριμένο look της Kate Middleton; Εσύ θα φόραγες αυτές τις γόβες στην καθημερινότητά σου;

Διαβάστε ακόμα: Alexander McQueen: 10+1 τάσεις που ξεχωρίσαμε στο show του γνωστού οίκου μόδας-  Μια από τις ωραιότερες κολεξιόν που είδαμε φέτος.

Η Chiara Ferragni φόρεσε τα χειμερινά πέδιλα που θα λατρέψεις!- Κυκλοφορούν ήδη σε δύο αποχρώσεις και αξίζει να υιοθετήσεις κι εσύ ένα παρόμοιο look.

6 outfits που θα σε εμπνεύσουν για το καθημερινό σου στιλ- Αυτά τα looks θα τα λατρέψεις και μπορείς να τα δημιουργήσεις με ρούχα που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα