Ήρθε η ώρα να βάλετε πρόγραμμα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης

Η σωστή καθημερινή ρουτίνα περιποίησης είναι το Α και το Ω αν θέλετε μια επιδερμίδα υγιή και λαμπερή χωρίς σημάδια πρόωρης γήρανσης. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είστε πιστές στο πρόγραμμα σας και μετά τον καθαρισμό να απλώνετε την ενυδατική σας κρέμα πρωί και βράδυ χωρίς εξαιρέσεις.

Εμείς σας έχουμε μια τέλεια πρόταση αρκεί να ακολουθείτε το πρόγραμμα πιστά. Πρόκειται για τις νέες κρέμες ημέρας και νύχτας Blue

Therapy Amber Algae Reviatlize της Biotherm που καταπολεμούν τα ορατά σημάδια του χρόνου και αποκαθιστούν τη νεανική λάμψη της επιδερμίδας.

Είναι εμπλουτισμένες με ένα νέο εμβληματικό συστατικό, το χρυσό φύκος Amber Algae, έναν ισχυρό παράγοντα της φύσης.

Οι επιστήμονες της Biotherm γνωρίζουν ότι η καθημερινή ζωή μπορεί να αφήσει το αποτύπωμά της στην επιδερμίδα σας και αυτός είναι ο λόγος που όλες οι φόρμουλες είναι ενισχυμένες με το αποκλειστικό συστατικό Life Plankton.

Όσο αφορά τα δύο νέα προϊόντα εκείνο που εσείς πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ημέρας και νύχτας για εντατική περιποίησης. Η πλούσια υφή και των δύο  γίνεται ένα με την επιδερμίδα και απορροφάται γρήγορα.

Η κρέμα ημέρας περιέχει μικροπέρλες που γίνονται ένα με την επιδερμίδα κατά την εφαρμογή του προϊόντος. Είναι ιδανική για καθημερινή χρήση. Ενυδατώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας  λάμψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BIOTHERM (@biotherm) στις 30 Σεπ, 2019 στις 6:03 πμ PDT

Ταυτόχρονα έχει τη λεγόμενη υφή TtT (Thick-to-Thin-to-Thick) που είναι εμπνευσμένη από δημοφιλείς κορεατικές υφές: είναι πυκνή στην όψη και στο άγγιγμα, γίνεται λεπτόρρευστη κατά την εφαρμογή και απορροφάται εύκολα, και έχει πυκνό τελείωμα, για να προσφέρει αίσθηση προστασίας και άνεσης. Συνδυάζει ένα χρυσό φύκος – το Laminaria Ochroleuca – το οποίο χρησιμοποιείται για την εκπληκτική του ικανότητα να παράγει μόνο του τη ζωτική του ενέργεια, και ένα ισχυρό μίγμα θρεπτικών στοιχείων που προσφέρουν εντατική θρέψη και ενδυναμώνουν τον επιδερμικό φραγμό.

Πιο πλούσια και πιο πυκνή, η κρέμα νύχτας  περιβάλλει την επιδερμίδα με ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας, για να είναι πιο λεία και πιο φωτεινή το επόμενο πρωί. Μια εξαιρετικά θρεπτική κρέμα νύχτας που ενδυναμώνει και τονώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την ανανεωμένη.

Διαβάστε ακόμη:

Weekend manicure: Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις προτάσεις που θα σας εντυπωσιάσουν

Δείτε τα έλαια που πρέπει να απλώνετε καθημερινά στην περιοχή γύρω από τα νύχια

Keywords
Τυχαία Θέματα