Η Fashion Editor του Faysbook.gr σου υιοθετεί looks εμπνευσμένα από τα Grammy Awards

Τα Grammy Awards 2021 πραγματοποιήθηκαν χτες το βράδυ και ήταν σίγουρα διαφορετικά από κάθε άλλη  βραδιά. Παρακολουθώντας τα online είδα πως πολλές stars υιοθέτησαν trends που αγαπάμε πολύ αυτή την άνοιξη. Kάπως έτσι αποφάσισα να αντιγράψω κάποια από αυτά τα looks.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις εμένα, την Fashion Editor του Faysbook.gr, να αντιγράφω μερικά από τα πιο iconic looks σε ένα πιο casual styling που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ στην καθημερινότητά

σου. Δες το βίντεο και στη συνέχεια δες τα looks που αντέγραψα!

Τα looks που αντέγραψα

H Debi Nova ποζάρει με ροζ τουαλέτα George Chakra και εγώ αντιγράφω το look της φορώντας ένα ροζ-κίτρινο μάξι φόρεμα και από πάνω ένα άνετο πουλοβεράκι για να κάνω το outfit πιο casual.

H Taylor Swift επέλεξε για τη βραδιά ένα εντυπωσιακό μίνι φλοράλ φόρεμα. Εγώ φόρεσα το δικό μου φλοράλ φόρεμα με loafers και καλτσάκια και ολοκλήρωσα το look με δερμάτινο jacket, ζώνη και scrunchy.

H Billie Elish προτίμησε ένα σύνολο Gucci υιοθετώντας την τάση print on print, όπως ακριβώς έκανα και εγώ.

H Beyonce ποζάρει με μίνι μαύρο φόρεμα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Αντί για μίνι μαύρο φόρεμα εγώ φόρεσα μαύρη δερμάτινη φούστα, δερμάτινο jacket και από πάνω ακόμα ένα δερμάτινο jacket σε πιο ovcersized γραμμή.

H εντυπωσιακή Erin Lim ποζάρει με τουαλέτα Marcell von Belrin. Για να αντιγράψω το look τςη συνδύασα μια πολύ φαρδιά παντελόνα με sequin blazer και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Διαβάστε ακόμα: Total denim: Οδηγός αγοράς για να υιοθετήσεις μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν

Μάθε όλες τις τάσεις της μόδας στα τζιν μέσα από ένα βίντεο του 1 λεπτού! (VIDEO)

To μήνυμα που έκρυβε το σχέδιο στο φόρεμα της Meghan Markle στη συνέντευξή της με την Oprah

Keywords
Τυχαία Θέματα