Η Chiara Ferragni φοράει boxer shorts και δημιουργεί μια νέα hot τάση

H Chiara Ferragni ακολουθεί φέτος στις διακοπές της μια ολοκαίνουρια τάση που εξαιτίας της τείνει να γίνει viral! Η γνωστή fashionista φοράει το boxer shorts και ποζάρει με πολλά διαφορετικά looks κάνοντάς μας να θέλουμε να αντιγράψουμε εδώ και τώ ρα τη νέα αυτή τάση.

Το γνωστό μποξεράκι αποκτά λίγο πιο γυναικείο στιλ και έρχεται για να αναβαθμίσει τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Δες παρακάτω 3 τρόπους που η Chiara φόρεσε τη συγκεκριμένη τάση.

#1. Boxer shorts + λευκό πουκάμισο + μαγιό + bucket hat

Στο πρώτο look η Chiara Ferragni φοράει ένα άνετο μποξεράκι σε λευκό χρώμα και το συνδυάζει με λευκό πουκάμισο, neon φούξια μαγιό, πλεκτό bucket hat και πλεκτή tote bag. Η γνωστή influencer δημιουργεί έτσι ένα άνετο look που μπορείς εύκολα να υιθοθετήσεις κι εσύ στις διακοπές σου.

#2. Βοxer shorts + ασορτί πουκάμισο + μαγιό

Τις περισσότερες φορές που φοράει το boxer shorts της η Chiara επιλέγει να το ταιριάξει με ένα πουκάμισο στο ίδιο χρώμα ή print. Σε αυτό το look βλέπουμε τη γνωστή fashionista με Louis Vuitton σορτς. και ασορτί πουκάμισο. Η Chiara επιλέγει αυτό το outfit για την παραλία αλλά μπορείς να το υιοθετήσεις εύκολα και στις βόλτες σου στο νησί ή στην πόλη.

#3. Ριγέ Boxer shorts + πουκάμισο + φλοράλ μαγιό

Στο τρίτο look η Chiara επενδύει σε ένα ριγέ σορτς που ταιριάζει με ασορτί ριγέ πουκάμισο, ενώ ολοκληρώνει το καλοκαιρινό της look με φλοράλ μπικίνι και δύο κοτσιδάκια στα μαλλιά της, δημιουργώντας ένα πιο girly look.

Ποιο από τα 3 looks της Chiara Ferragni με boxer shorts σου αρέσει περισσότερο και ποιο θα επέλεγες στις δικές σου διακοπές;

Διαβάστε ακόμα: Φλοράλ μπικίνι: Ποια σχέδια να επιλέξεις και πού θα βρεις τα πιο ωραία μαγιό;

Τα φλατ παπούτσια που αγαπάμε αυτό το Καλοκαίρι- Πώς τα φοράει μια super stylish instagrammer;

Το Sex & the City επιστρέφει και εμείς έχουμε ήδη τρελαθεί με τα looks της Carrie, της Miranda και της Charlotte

Keywords
Τυχαία Θέματα