Λούκας Γιώρκας: Αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος!

Στην RealLife και την Κορύνα Μανταγάρη μίλησε με αφορμή το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε με τίτλο «Για την Ελλάδα», αλλά και τις καλοκαιρινές εμφανίσεις στην Κύπρο μαζί με την Έλλη Κοκκίνου, ο Λουκάς Γιώρκας!

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε -μεταξύ άλλων- και στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Έλλη Κοκκίνου, διαψεύδοντάς τες.

Δείτε ΕΔΩ τι είπε χαρακτηριστικά!

Ωστόσο, ο Λούκας Γιώρκας

αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος αυτό το διάστημα!

«Είμαι ένας τύπος που χωρίς έρωτα δεν ζω, δεν λειτουργώ. Κι όταν λέω έρωτα, γοητεύομαι από πολλά πράγματα, οπότε, ναι, δηλώνω ερωτευμένος! Στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ όμορφα. Όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω εκτενέστερα. Δεν κρύβομαι, απλώς θέλω να προστατέψω τη δική μου ζωή, αλλά κυρίως τη ζωή του άλλου ανθρώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε άλλο χώρο και να θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. Ο καθένας από εμάς έχει την οικογένειά του και δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την έκθεση στη δημοσιότητα», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την Real, η σύντροφος του Λούκα Γιώρκα είναι εκπαιδευτικός.

Διαβάστε ακόμη:

Το Πεφταστέρι: Αυτή είναι η νέα σειρά εποχής του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά

Lady Kitty Spencer: Παραμυθένιος γάμος για την ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η επίσημη ανακοίνωση ΕΡΤ για τη μη προβολή των αγώνων του Λευτέρη Πετρούνια και του Παναγιώτη Γκιώνη

Keywords
Τυχαία Θέματα