Αυτή την εβδομάδα θα ξεκουράσετε τα νύχια σας και θα τα περιποιηθείτε με τα καλύτερα λαδάκια

Το μανικιούρ σας ακόμη κι αν είναι nude και απλό δείχνει τέλειο μόνο αν τα νύχια σας και η περιοχή γύρω από αυτά είναι άψογα. Αν δε, σας αρέσουν τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα nail arst τότε είναι απαραίτητο να τα φροντίζετε μιας και τα συγκεκριμένα nail looks τονίζουν τις ατέλειες.

Αυτή την εβδομάδα σας προτείνουμε να ξεκουράσετε τα νύχια σας, που σημαίνει να μη τα βάψετε αλλά να τα περιποιηθείτε με τα καλύτερα λαδάκια. Στη συνέχεια θα πρέπει να υπάρχουν μόνιμα στο νεσεσέρ σας τα συγκεκριμένα προϊόντα ειδικά

τώρα που έρχεται χειμώνας και οι χαμηλές θερμοκρασίες ξηραίνουν το δέρμα. Για να δείχνουν τέλεια τα νύχια σας και η περιοχή θα πρέπει να είναι πλούσια ενυδατωμένα.

Εμείς σας προτείνουμε τα καλύτερα.

L’ Occitane Shea Nail Cuticle Oil: Περιέχει 30% shea butter που θρέφει και δυναμώνει τα νύχια ενώ παράλληλα μαλακώνει τη γύρω περιοχή.

Nails INC Superfood Nail & Cuticle Repair Oil: Αν έχετε καταστρέψει τα νύχια σας το συγκεκριμένο προϊόν θα σας εντυπωσιάσει. Πρόκειται για ένα λαδάκι που απλώνετε γύρω αλλά και πάνω στα νύχια. Περιέχει θρεπτικά, φυσικά συστατικά στη σύνθεση του που κάνουν θαύματα.

Essie Apricot Cuticle Nail: Είναι το αγαπημένο προϊόν των ειδικών και σας προτείνουν να το έχετε πάντα μαζί σας. Ενυδατώνει και θρέφει τα νύχια αλλά και τη γύρω περιοχή και μυρίζει υπέροχα.

OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil: Μια ομάδα ειδικών εργάστηκε για καιρό ώστε να δημιουργήσει το συγκεκριμένο λάδι. Ενυδατώνει, θρέφει, αναδομεί και χαρίζει απαλότητα.

Dr. Hauschka Neem Nail & Cuticle Oil: Πλούσια ενυδάτωση και γρήγορη θρέψη χάρη στο χαμομήλι και τα φύλλα ινδικής πασχαλιάς που περιέχει.

Grown Alchemist Cuticle Oil: Λάδι με φυτικά εκχυλίσματα που ενυδατώνει και απαλύνει λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή.

CND Solar Oil Nail & Cuticle Care: Ένα ακόμη προϊόν που δεν αποχωρίζονται οι nail experts. Περιέχει βιταμίνη Ε και φυτικά εκχυλίσματα που χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση.

Κεντρική photo: Anna Webber/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Η μπλε σκιά στα μάτια είναι και πάλι trend κι εσείς θα την απλώσετε σαν επαγγελματίες

Δείτε τα 10 ωραιότερα celebrity hair looks και λίγο πριν έρθει η νέα χρονιά αποφασίστε ποιο θα αντιγράψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα