Η Cara Delevingne φόρεσε το πιο συγκλονιστικό αξεσουάρ μαλλιών ever

Την Cara Delevingne την αγαπάμε πολύ. Είναι ένα σύγχρονο και cool κορίτσι με ξεχωριστό beauty look. Εκείνο που μας ξετρελαίνει σ’ αυτή είναι πως αν και της αρέσει το ανδρόγυνο style σε κάθε της εμφάνιση αποκτά μια λεπτομέρεια που το αποθεώνει. Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Μπορεί να είναι ένα smoky eye που χαρίζει στο βλέμμα της συγκλονιστική ένταση ή ένα αξεσουάρ μαλλιών που δεν περιμέναμε ποτέ

να το υιοθετήσει. Και σ’ αυτό ακριβώς θα σταθούμε αφού μας άφησε άφωνες με το hairstyle και κυρίως με τον τρόπο που στόλισε τη χαμηλή αλογοουρά της. 

Για την ακρίβεια η Delevingne εμφανίστηκε στο Men Fashion Show του οίκου Dior στο Παρίσι φορώντας ένα γκρι, αυστηρό κοστούμι το οποίο συνδύασε με μια sleek, χαμηλή αλογοουρά με βαθιά χωρίστρα στην άκρη και στολισμένη με πορτοκαλί φτερά. Ναι, είναι ότι ωραιότερο έχουμε δει μέχρι τώρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Nollet Paris (@johnnollet) στις 18 Ιαν, 2020 στις 2:06 πμ PST

Υπεύθυνος για το hairstyle είναι ο John Nollet. Ο hairstylist ήθελε να χαρίσει μια “ελεύθερη” πινελιά στο look του μοντέλου-ηθοποιού και το πέτυχε με τον πιο απίθανο τρόπο.

Φυσικά είναι πανεύκολο να αντιγράψετε το hairstyle της Cara και μόνες στο σπίτι αρκεί να βρείτε μερικά φτερά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε gel φορμαρίσματος στην κορυφή, δημιουργείτε τη χωρίστρα, τα χτενίζετε ώστε να αποκτήσετε το sleek αποτέλεσμα και τα στερεώνετε με ένα λαστιχάκι.

Στη συνέχεια πρέπει να πάρετε λεπτά κορδόνια και δέστε πάν τους τα φτερά. Τέλος γυρίζετε τα κορδόνια στο σημείο που έχετε το λαστιχάκι της αλογοουρά και τα δένετε στη μέσα πλευρά ώστε να μην φαίνονται.

Διαβάστε ακόμη:

Η 80’s τάση στα μαλλιά που είδαμε στις πασαρέλες της Άνοιξης είναι εμπνευσμένη από τα κορίτσια του Beverly Hills

Το nail ring manicure που θα κάνετε μόνες θα τους αφήσει όλους άφωνους!

Keywords
Τυχαία Θέματα