Chanel Haute Couture: Τα looks που ξεχωρίσαμε και θα καθορίσουν τη μόδα του 2020

O οίκος Chanel κατάφερε για μια ακόμα φορά να μας εντυπωσιάσει και να μας κερδίσει με το φαντασμαγορικό show που ετοίμασε. Η σχεδιάστρια του οίκου Virginie Viard πόνταρε σε απλά αλλά και δραματικά looks και δικαιώθηκε και αυτή τη σεζόν!

#1. Τα κομψά ταγιέρ και τα tweed jackets που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα shows του οίκου Dior υπήρχαν και πάλι αλλά σε μικρότερη αναλογία από ότι συνήθως. Η σχεδιάστρια επίλεξε να τα συνδυάσει

με λευκό καλσόν (που θα φορέσουμε πολύ όλο τον χειμώνα) και λευκά καλτσάκια.

#2. Τα puffy sleeves συνεχίζουν να εμπνέουν τους σχεδιαστές οι οποίοι δημιουργούν looks που δίνουν vintage vibes στην εικόνα μας.

#3. Το 2020 αλλά και ο χειμώνας του 2021 θα αφορά αρκετά τις φούστες, που αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα τις φορέσουμε σε διάφορα μήκη.

#4. Οι ζακέτες, τα coat dresses αλλά και τα φορέματα με κουμπιά είναι ένα trend που είδαμε σε μεγάλο βαθμό στο show του οίκου Dior.

#5. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει οι ανοιχτές αποχρώσεις, το λευκό, οι τόνοι του μπεζ και του ζαχαρί είναι must για ακόμα μια σεζόν και θα συνεχίσουμε να τις φοράμε στην καθημερινότητά μας αλλά και σε πιο επίσημες στιγμές της ζωής μας.

#6. Ο οίκος Chanel επενδύει πολύ στο τούλι σαν υλικό, το οποίο υπήρχε πολύ έντονα σε πολλά looks στο show της Couture κολεξιόν!

#7. Τα αφηρημένα φλοράλ του οίκου μας κέρδισαν και τα προτιμάμε από άλλα γιατί δείχνουν μοντέρνα και ρομαντικά ταυτόχρονα!

#8. Όπως είδαμε και σε πολλά άλλα shows το μαύρο χρώμα στην πιο λαμπερή και αστραφτερή μορφή του επιστρέφει και θα φορεθεί πάρα πολύ στα πρωινά αλλά και βραδινά μας looks.

Διαβάστε ακόμα: Τα πιο εντυπωσιακά looks για τους χειμερινούς γάμους του 2020 (VIDEO)

Το «νέο» στιλ της Meghan Markle αλλάζει τα πάντα στη μόδα του 2020!- Δες την στη νέα της δημόσια εμφάνιση

Ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις αγορές που αξίζει να κάνεις στις φετινές εκπτώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα