Δείτε τα προϊόντα που θα εξαφανίσουν μαύρους κύκλους και δισχρωμίες

Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια αλλά και κοκκινίλες ή δισχρωμίες σας απασχολούν σχεδόν καθημερινά. Ναι, τα κατάλληλα προϊόντα υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ σας ώστε να τα καλύψετε τέλεια και να αποκτήσετε τέλεια όψη.

Οι ειδικοί κατά καιρούς αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά τους ώστε να το πετύχετε με επαγγελματικό τρόπο ενώ προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα καθώς και τα αγαπημένα τους.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα κονσίλερ σε παστέλ αποχρώσεις είναι εκείνα που διορθώνουν κοκκινίλες, θαμπάδα και κηλίδες και πανάδες. Εμείς επιλέξαμε τα καλύτερα. Εσείς πρέπει να αποκτήσετε εκείνο που θα καλύψει

άψογα τις μικρές σας ατέλειες.

Shiseido Sheer Eye Zone Corrector: Το λεπτό πινέλο της συσκευασίας του σας βοηθά να το απλώσετε με ακρίβεια ενώ η απαλή του σύνθεση εφαρμόζεται απαλά καλύπτοντας μικρές και μεγαλύτερες ατέλειες στην περιοχή των ματιών.

Dior Backstage Pros Fix It 2-In-1 Prime & Conceal Face-Eyes-Lips: Είναι κατάλληλο για μάτια, χείλη αλλά και πρόσωπο. Πρόκειται για ένα ενυδατικό στικ που καλύπτει μαύρους κύκλους, κηλίδες και πανάδες ενώ λειτουργεί και ως lip balm που χαρίζει έξτρα λάμψη.

L’ Oreal Paris Infallible Concealer Pomade: Η ροδακινί απόχρωση καλύπτει τις σκούρες κηλίδες προσφέροντας παράλληλα φωτεινότητα.

Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Colour Corrector: Ένα μαγικό προϊόν κατάλληλο για μικρές περιοχές του προσώπου. Ενυδατώνει, καλύπτει και αφήνει μια δροσερή όψη. Ότι καλύτερο για τις κοκκινίλες.

Estee Lauder Double Wear Custom Coverage Correcting Duo: Μια συσκευασία με δύο διαφορετικά εργαλεία εφαρμογής. Από τη μία πλευρά υπάρχει πινέλο και από την άλλη σφουγγαράκι. Το πρώτο είναι κατάλληλο αν θέλετε λάμψη και ενυδατικό φινίρισμα και το δεύτερο για υψηλή κάλυψη.

Yves Saint Laurent Top Secrets Colour Corrector: Εκτός από τέλεια κάλυψη προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία. Η απαλή “rose” απόχρωση προσφέρει μια τριανταφυλλένια λάμψη.

Bobbi Brown Creamy Corrector: Αμέσως μετά την εφαρμογή του στην περιοχή των ματιών το βλέμμα σας δείχνει υπέροχο. Μαύροι κύκλοι και σημάδια εξαφανίζονται. Οι ειδικοί προτείνουν απλώσετε μικρή ποσότητα την εσωτερική γωνία του ματιού.

Vichy Dermablend Colour Corrector: Αν ταλαιπωρείστε από rosacea και το φον ντε τεν σας δεν σας ικανοποιεί, το συγκεκριμένο προϊόν θα σας εντυπωσιάσει. Εξαφανίζει τις κοκκινίλες στο λεπτό.

Διαβάστε ακόμη:

Τα lip balms με χρώμα που θα αντικαταστήσουν το κραγιόν σας το φετινό Χειμώνα

Η 80’s τάση στα μαλλιά που είδαμε στις πασαρέλες της Άνοιξης είναι εμπνευσμένη από τα κορίτσια του Beverly Hills

Keywords
Τυχαία Θέματα