Η Camila Coelho μας δείχνει το πιο ωραίο office look για αυτή την εβδομάδα!

Η Camila Coelho είναι μια από τις πιο γνωστές influencers παγκοσμίως με πάνω από 8 εκατομμύρια followers στο instagram. Η γνωστή fashionista μας δείχνει το ιδανικό outfit για το γραφείο που μπορείς όμως να φορέσεις εύκολα και σε μια βραδινή σου έξοδο.

#1. Τα μάλλινα φορέματα είναι πολύ δημοφιλή αυτή τη σεζόν και πολλοί σχεδιαστές τα λάνσαραν στις επιδείξεις τους στις εβδομάδες μόδας.

#2. Η Camila επιλέγει το δικό της σε γκρι

χρώμα με ζιβάγκο. Το ζιβάγκο είναι μια λεπτομέρεια που επίσης θα υιοθετήσουμε σε πολλά ρούχα μας αυτόν τον χειμών, μας δίνει στιλ και μας κρατάει ζεστές ταυτόχρονα.

#3. Φόρεσε από πάνω ένα blazer και σήκωσε τα μανίκια, όπως κάνει η Camila, για να φανεί από μέσα το φόρεμά σου.

#4. Ολοκλήρωσε το look σου με μια ζώνη, μαύρε δερμάτινες μπότες με χοντρό τακούνι, για περισσότερη άνεση, και ένα mini bag!

#5. Πρόσθεσε μερικά διακριτικά κοσμήματα, όπως ένα ζευγάρι κρίκους στα αυτιά και μερικά δαχτυλίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Heading out #GRWM (in @camilacoelhocollection pieces) #ootd ——— Adoro sobreposição de mini vestido com blazer! E vocês? (Ambas peças são @camilacoelhocollection )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho) στις 10 Νοέ, 2019 στις 4:12 μμ PST

Διαβάστε ακόμα: 10 fashionistas μας δείχνουν πώς να φορέσουμε φέτος το κοστούμι μας!- Δες ιδέες και υιοθέτησε κάποιες από αυτές στην καθημερινότητά σου

Τα ugly sweaters επέστρεψαν στη μόδα και θα φορεθούν και φέτος περισσότερο από ποτέ!- Εσύ θα επιλέξεις ένα για τις φετινές γιορτές;

Αυτά είναι τα 10 είδη μπότας που θα φορεθούν φέτος τον χειμώνα!- Θα τα λατρέψεις όλα και είναι οι πιο hot τάσεις της μόδας!

Keywords
Τυχαία Θέματα