Αν είστε έτοιμες να φορέσετε σκούρο κραγιόν ξεκινήστε με το καφέ της σοκολάτας

Στις πασαρέλες της επόμενης σεζόν το μαύρο χρώμα στα χείλη επανέρχεται super δυναμικά. Φυσικά αρκετές celebrities αλλά και κάποιες από εσάς το έχετε φορέσει ήδη. Οι υπόλοιπες αν και αγαπάτε τις σκοτεινές αποχρώσεις δεν το έχετε τολμήσει. Υπάρχει ένα σκούρο χρώμα που έχει γήινη βάση, είναι μεγάλη τάση επίσης και γνωρίζουμε πως το λατρεύετε. Πρόκειται για το καφέ. Ένα γλυκό, chic και σοφιστικές παράλληλα χρώμα που ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες και μπορείτε να συνδυάσετε με απίθανους τρόπους.

Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα ωραιότερα

αλλά και συμβουλές από τους ειδικούς που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα υπέροχο look.

Πως θα επιλέξετε το σωστό καφέ κραγιόν: Οι φυσικές και γήινες αποχρώσεις είναι κατάλληλες τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές σας εμφανίσεις.

Αν έχετε ανοιχτή επιδερμίδα θα πρέπει να φορέσετε μια απόχρωση που βρίσκεται κοντά στον τόνο της. Ένα καφέ κραγιόν με πορτοκαλί ή ή κόκκινος υποτόνους είναι ότι καλύτερο.

Αν πάλι ο τόνος της επιδερμίδας σας είναι μεσαίος, επιλέξτε ένα καφέ-μπρονζέ κραγιόν με πράσινους ή κόκκινους υποτόνους.

Τις σκούρες αποχρώσεις κολακεύει το καφέ χρώμα της καραμέλας αλλά και οι πολύ σκούρες αποχρώσεις.

Πως να φορέσετε το καφέ κραγιόν αν θέλετε 90’s look. Σχεδιάστε περίγραμμα χρησιμοποιώντας μολύβι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν ή ένα τόνο πιο ανοιχτό αν θέλετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο πλούσια. Για μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και ένταση απλώστε μικρή ποσότητα κονσίλερ στα χείλη πριν την εφαρμογή του κραγιόν. Αν θέλετε έξτρα λάμψη απλώστε το κέντρο των χειλιών ένα διάφανο λιπ γκλος ή ένα σε μια πιο φωτεινή απόχρωση.

Συνδυάστε το με μια απαλή σκιά σε ζεστό καφέ ή μπρονζέ. Επίσης για ακόμη πιο φωτεινό αποτέλεσμα μπορείτε να απλώστε μικρή ποσότητα λευκού ή χρυσού shimmer στην εσωτερική γωνία του ματιού. Στις βραδινές σας εμφανίσεις επιτρέπεται να αποκτήσετε ένα vampy look με σκούρο καφέ χρώμα στα χείλη και τους ίδιους τόνους στα μάτια.

MAC Strip Down Lipstick, Move Your Body

Tom Ford Lip Color, Magnetic Attraction 

Urban Decay Vice Lipstick, Ember

Becca Ultimate Lipstick, Love in Taupe

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick, Malt

Dior Couture Color Rouge Lipstick, Chocolate Matte 

Lancome L’ Absolu Lip Laquer, Enchantment 

Giorgio Armani Rouge d’ Armani Matte Lipstick, 200

Smashbox Always On Matte Liquid Lipstick, Stay Tan

Κεντρική photo:

Διαβάστε ακόμη:Amanda Edwards/Getty Images/Ideal Image

Δείτε τα 10 ωραιότερα celebrity hair looks και λίγο πριν έρθει η νέα χρονιά αποφασίστε ποιο θα αντιγράψετε

Η Emma Roberts έβαψε τα μαλλιά της και θέλουμε να μας πείτε τη γνώμη σας

Keywords
Τυχαία Θέματα