Η Billie Eilish λανσάρει το πρώτο της άρωμα και κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη

Με ένα post στο Instagram η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους fans της το νέο της project: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους μοιράζομαι το πρώτο μου άρωμα, το “Eilish”, μαζί σας» έγραψε προσθέτοντας αμέτρητα θαυμαστικά και ένα επιφώνημα με κεφαλαία γράμματα.

«Είναι ένα άρωμα που έψαχνα χρόνια τώρα. Είναι η πιο αγαπημένη μου μυρωδιά στον ΚΟΣΜΟ. Τα αρώματα ήταν πάντα ένα τόσο τεράστιο κομμάτι της ζωής και της ύπαρξής μου, από τότε που μπορώ να θυμηθώ

τον εαυτό μου. Ήταν ένα όνειρο μου να το δημιουργήσω και να δώσω ζωή στις ιδέες μου. Είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έχω κάνει ποτέ. Ανυπομονώ να γίνει δικό σας, σύντομα!!!». Στο επόμενο post της, μάλιστα, η Billie Eilish διευκρίνισε ότι το “σύντομα” σημαίνει…μέσα στον Νοέμβριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Αν ήδη αναρωτιέσαι πώς θα μυρίζει το Eilish, η ίδια έδωσε αρκετές πληροφορίες για να το φανταστούμε σε ένα Zoom call που έκανε με δημοσιογράφους περιοδικών και sites: «Ήμουν ανέκαθεν ερωτευμένη με τη βανίλια, από τότε που ήμουν παιδί και η μαμά μου μου μάθαινε πώς να φτιάχνω γλυκά» εξηγεί και παραδέχεται πως αν και η γεύση της βανίλιας ήταν απωθητική για την ίδια, ίσχυε ακριβώς το αντίθετο για την ευωδιά της με την οποία “κόλλησε”. «Η βανίλια είναι μια τόσο αγαπημένη μυρωδιά» σχολίασε αλλά, αν και οι νότες της θα είναι κυρίαρχες, δεν θα είναι φυσικά μόνες του. Στην αρωματική σύνθεσή του -η οποία το κατατάσσει στην κατηγορία των gourmand αρωμάτων– θα αναδεικνύονται επίσης οι ζεστές, cozy νότες του ξύλου, του κακάο και του musk, οι πολυτελείς νότες του κεχριμπαριού και οι ντελικάτες νότες από τριαντάφυλλο.

Η 20χρονη super ταλαντούχα τραγουδίστρια και στιχουργός έκανε επίσης μια αποκάλυψη που μας άφησε έκπληκτους: εκμυστηρεύτηκε ότι έχει συναισθησία, μία ιδιαίτερη νευρολογική κατάσταση κατά την οποία οι αισθήσεις αναμιγνύονται με διάφορους τρόπους -η ίδια, στην συγκεκριμένη περίπτωση, “βλέπει” τις μυρωδιές ως χρώματα! Γι’ αυτό το λόγο «Οι αγαπημένες μυρωδιές για μένα, όπως τις αντιλαμβάνεται ο δικός μου εγκέφαλος, είναι αυτές με κεχριμπαρένια χρώματα. Έχω μια πραγματικά δυνατή μύτη και από τότε που ήμουν παιδί, οι μυρωδιές απασχολούσαν πολύ τη σκέψη μου» εξηγεί και προσθέτει πως οι νότες που επέλεξε για το “Eilish” της φέρνουν στο νου κάτι «ζεστό, καραμελένιο, απαλό και βελούδινο».

Όσο για το ιδιαίτερο μπουκάλι του αρώματος που μοιάζει με γλυπτό ενός γυναικείου μπούστου, το design του βασίζεται κι’ αυτό σε μια δική της αισθητική εμμονή με αυτό το σημείο του σώματος: «Πάντα είχα ένα κόλλημα με το σημείο του λαιμού, τα κόκκαλα της κλείδας, τους μυς της πλάτης, τους ώμους και τις μασχάλες. Ανέκαθεν θεωρούσα ότι είναι πραγματικά όμορφα» παραδέχτηκε στο Allure η Billie Eilish που τόνισε ωστόσο ότι το άρωμά της δεν δημιουργήθηκε με την πρόθεση να είναι σέξυ με την σωματική έννοια αλλά…«mentally sexy»! Εμείς πάντως ανυπομονούμε να το μυρίσουμε!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

French beauty: Αυτή είναι η cult ενυδατική που λατρεύουν οι Γαλλίδες!

Το χρωματιστό, reverse eyeliner της Zendaya είναι στα hot trends της σεζόν!

Θέλεις πιο πυκνά φρύδια; Αυτή είναι η κίνηση που πρέπει να κάνεις πριν το μακιγιάζ!

Keywords
Τυχαία Θέματα