Νίκη Λυμπεράκη για την εγκυμοσύνη της: «Ήταν ένα θαύμα ή δύο πολύ κακοί γιατροί»

Η Νίκη Λυμπεράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την καινούργια εκπομπή της «Μεγάλη Εικόνα», για τη ζωή της αλλά και για τον γιο της, αποκαλύπτοντας πως ήταν θαύμα που έμεινε έγκυος.

Αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της, η Νίκη Λυμπεράκη δήλωσε ότι οι γιατροί της είχαν πει στην ηλικία των 33 ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κάνει παιδιά στη ζωή της. Τελικά, τα κατάφερε!

Αρχικά,

λοιπόν, η Νίκη Λυμπεράκη ανέφερε:«Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος ή ήταν δύο πολύ κακοί γιατροί. Έχω την αίσθηση ότι είναι πάρα πολλές οι γυναίκες που απογοητεύονται και τελικά επιβεβαιώθηκε αυτό, γιατί μετά τη συνέντευξη που κάναμε με τον Άρη Καβατζίκη πήρα πολλά μηνύματα. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνω παιδί. Όταν μαθαίνεις κάτι τέτοιο, υπάρχουν δύο δρόμοι.

Ο ένας είναι να πεις ότι θα προσπαθήσω κι ο άλλος είναι να πεις θα προετοιμάσω τον εαυτό του για μια άλλη εξέλιξη ζωής. Και τελικά η ίδια η ζωή με εξέπληξε. Προσωπικά είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Μου φαίνεται μια αυτονόητη επιλογή για κάποιον που δεν μπορεί να κάνει παιδί, όταν βέβαια υπάρχουν και οι συνθήκες για να συμβεί αυτό».

Ακόμα, η γνωστή δημοσιογράφος είπε: «Σαν μαμά δεν ξέρω πως είμαι. Έχω πολύ άγχος να είμαι όπως πρέπει. Προσπαθώ ο γιος μου να γίνει ένα ευτυχισμένο και ελεύθερο παιδάκι, με λιγότερα συμπλέγματα, να κάνει αυτό που θέλει, να μην είναι μαμάκιας, να αγαπά τις γυναίκες, να σέβεται τους ανθρώπους, ένας καλός άνθρωπος».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη της δημοσιογράφου:

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Βραδινή έξοδος με τον νέο σύντροφό της! Φωτογραφίες

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του – Όσα αναφέρει για τον Νίκο Κουρή

Λευτέρης Πετρούνιας: Το twitter τον αποκαθηλώνει μετά τις δηλώσεις του για το Metoo – Αιχμηρές αναρτήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα