Η Ashley Graham ακολουθεί την μεγαλύτερη τάση στα νύχια επιβεβαιώνοντας ότι θα τη δείτε παντού τους επόμενους μήνες

Οι celebrities ακολουθούν τις τάσεις με ευλάβεια και κάποιες από αυτές τις δημιουργούν οι ίδιες. Κάπως έτσι η  Bella Hadid μας θύμισε το κλασσικότερο αλλά ξεχασμένο εδώ και δύο δεκαετίες french manicure. Μια φωτογραφία της στο Instagram από τις διακοπές της στη Μύκονο ήταν αρκετή ώστε να σχολιαστεί το μανικιούρ της ακόμη και στους μεγαλύτερους τίτλους της Αμερικής.

Λίγο μετά η Beyonce ακολούθησε,

επίσης με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό. Και το γαλλικό μανικιούρ που είχε στοιχειώσει τα 90′ s είναι και πάλι εδώ και μάλιστα ως ένα από τα μεγαλύτερα trends, αν όχι το μεγαλύτερο.

Οι celebrity nail artists πήραν την σκυτάλη δίνοντας στο  french mani μια ανανεωμένη όψη. Αντί για το κλασικό λευκό  tip χρησιμοποίησαν χρυσό, κοραλλί, rainbow αλλά και κίτρινο. Το τελευταίο μάλιστα υιοθέτησε και πάλι η Bella Hadid η οποία απ’ ότι φαίνεται θα το καθιερώσει τη νέα σεζόν.

Και τώρα έρχεται η Ashley Graham να το υιοθετήσει, στην παλιά, καλή, κλασική του μορφή. Με την διάφανη-ροζ βάση και τα ολόλευκα tips. Τα νύχια της είναι μακριά και τετράγωνα και το γαλλικό μανικιούρ δημιουργεί το τέλειο εφέ. Και αυτή πιθανότατα είναι η βασική διαφορά από τα 90′ s και το french που ξέρατε. Τότε οι περισσότερες γυναίκες είχαν κοντά, περιποιημένα νύχια. Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας τα τεχνητά και πολύ μακριά σε almond σχήμα ή και τετράγωνο όπως της Graham.

Το γαλλικό μανικιούρ λοιπόν έχει αυτή τη διαφορά από το vintage αλλά συνεχίζει να είναι chic και όμορφο. Παράλληλα είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις, δεν σας περιορίζει όποιο κι αν είναι το look σας και συνδυάζεται τόσο με το jean σας όσο και με το βραδινό σας φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Όπως καταλαβαίνετε στο επόμενο ραντεβού σας με τη μανικιουρίστ, που θα είναι και το πρώτο μετά τις διακοπές δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξετε nail art ώστε να επιλέξετε εκείνο που θα αποκτήσετε.

Διαβάστε ακόμη:

To tortoiseshell make up έχει γίνει viral και αν έχετε κέφια και άγριες διαθέσεις μπορείτε να το αντιγράψετε

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε το λάθος που κάνετε όταν αφαιρείτε την αδιάβροχη μάσκαρα

Keywords
Τυχαία Θέματα