H Jennifer Lopez ετοιμάζει σειρά με παπούτσια και ΕΔΩ θα δεις τα πρώτα σχέδια!

Η Jennifer Lopez διανύει σίγουρα μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω της και η εμφάνισή της στο Super Bowl δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερο…χαμό γύρω από το όνομά της! Η γνωστή star δεν επαναπαύεται ποτέ στην επιτυχία της και συνεχίζει δυναμικά να προσπαθεί, εμπνέοντας όλες τις γυναίκες στον κόσμο

να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να τα πετύχουν.

Αυτές τις μέρες η Jennifer Lopez ανακοίνωσε ένα ακόμα νέο project που αφορά τον χώρο της μόδας. Η ίδια θα σχεδιάσει μια σειρά αξεσουάρ με το The Camuto Group. Αρχικά η ίδια θα λανσάρει παπούτσια που θα σχεδιάσει η ίδια και στη συνέχεια θα ακολουθήσει κολεξιόν και με τσάντες.

Παρακάτω μπορείς να δεις κάποια από τα σχέδια που ήδη έχει φτιάξει η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η κολεξιόν θα περιλαμβάνει μπότες, sneakers και stilettos. Σε μια δήλωση της η 50χρονη star αναφέρει: «Από το ξεκίνημα της καριέρας μου ήθελα να τα κάνω όλα- μουσική, ταινίες και μόδα… Αυτή η κολεξιόν αντιπροσωπεύει τις τρεις πόλεις που υπήρξαν τόσο σημαντικό κομμάτι του ποια είμαι σήμερα: Νέα Υόρκη, Los Angeles και Miami…Με αυτήν την κολεξιόν, ελπίζω ότι ο κόσμος θα βρει κάθε πλευρά του εαυτού του παραμένοντας πιστοί σε αυτό που είναι».

Η σειρά θα κυκλοφορήσει με το όνομα JLO JENNIFER LOPEZ και θα μπορείς να την δεις online τον επόμενο μήνα στο Designer Shoe Warehouse (DSW). Πρώτα θα κυκλοφορήσουν τα παπούτσια και λίγο αργότερα οι τσάντες, με πολλά σχέδια που θα σε εμπνεύσουν και θα ανανεώσουν το στιλ τους. Οι προβλέψεις λένε πως οι τιμές θα είναι τσιμπημένες, ωστόσο ανυπομονούμε να δούμε τι έχει στο μυαλό της η παγκοσμίου φήμης star.

© Axelle/ Bauer-Griffin /FilmMagic / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΕΣ είναι οι τάσεις που ακολουθούν πιστά οι πιο γνωστές Ελληνίδες

4 tips για να προσθέσεις σιγά σιγά ανοιξιάτικες πινελιές στην εμφάνισή σου!

Ποια sneakers θα φορέσεις περισσότερο όλο το 2020; Τα σχέδια που κυριαρχούν στη μόδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα