Η Ariana Grande δεν είναι ερωτευμένη και το αποκαλύπτει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο

H μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η πιο ρομαντική της χρονιάς. Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να γίνει. Οι celebrities αλλά και οι κοινές θνητές έχουν ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζονται και μάλιστα με ιδιαίτερους τρόπους όπως είναι το μανικιούρ. Οι nail artists με τη σειρά τους έχουν ξεκινήσεις να προετοιμάζουν σχέδια και αποχρώσεις ώστε να δημιουργήσουν στις πελάτισσες τους τα πιο πρωτότυπα nail looks.

Υπάρχουν όμως κι εκείνες που δεν γιορτάζουν μεταξύ των οποίων και η Ariana

Grande. Και θα μας πείτε τώρα πως το γνωρίζουμε εμείς. Το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό και μάλιστα με έναν τέλειο και περίεργο τρόπο. Με το μανικιούρ της. Η ίδια λοιπόν αρχικά μοιράστηκε τα nail looks των φίλων της που έχουν ζωγραφισμένα μηνύματα που εξομολογούν τον έρωτα τους όπως “hug me” και “ur cute”. Σχολίασε φυσικά λέγοντας ότι πολύ χαριτωμένα και στη συνέχεια γύρισε την κάμετα στο δικό της έντονο ροζ μανικιούρ όπως έχει υπάρχει γραμμένη μία μόνο λέξη: “nah” που σημαίνει όχι.

Το γεγονός δεν προκαλεί έκπληξη. Μετά τον χωρισμό της στα μέσα της περασμένης χρονιάς η Ariana δήλωσε ότι δεν θέλει να μπει στη διαδικασία μιας νέας σχέσης, τουλάχιστον άμεσα. Και μάλιστα επιβεβαίωσε τις φήμες ότι υπάρχει νέα αγάπη στη ζωή της όταν απάντησε ευθέως σε θαυμαστή της που τη ρώτησε.

Και για να επανέλθουμε στο μανικιούρ της έχουμε να πούμε ότι είναι μια τέλεια ιδέα για κάθε single γυναίκα ή οποία θέλει να περάσει το μήνυμα είτε για να την αφήσουν ήσυχη είτε για να δηλώσει ότι είναι διαθέσιμη.

Το χρώμα και το μήνυμα έχει να κάνει με τη διάθεση σας. Το ασπρόμαυρο είναι μια επίσης τέλεια ιδέα όπως και το κλασικό και διαχρονικό κόκκινο. Παράλληλα μπορείτε να ζητήσετε από τη μανικιουρίστ να σας προτείνει shimmer ή ματ υφές ενώ μπορεί να γράψει το μήνυμα με glitter.

Διαβάστε ακόμη:

Οι λόγοι που πρέπει να εντάξετε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης το ροδόνερο

Τα ανοιξιάτικα προϊόντα μακιγιάζ υμνούν το ροζ χρώμα και θυμίζουν ζαχαρωτά

Keywords
Τυχαία Θέματα