Η Alexandria Ocasio-Cortez φόρεσε το ωραιότερο berry κραγιόν και απόψε το βράδυ πρέπει να την αντιγράψετε

H Alexandria Ocasio-Cortzez μπορεί να είναι μέλος του Κονγκρέσου αλλά παράλληλα είναι και γυναίκα και μάλιστα άκρως γοητευτική. Κανονική Λατίνα. Σε άλλη περίπτωση δηλαδή θα μπορούσε να κάνει μουσική ή κινηματογραφική καριέρα. Κάτι σαν την JLo για παράδειγμα. Στην Αμερική θεωρείται beauty icon αφού τις περισσότερες φορές οι εμφανίσεις της θυμίζουν εκείνες των celebrities και ειδικά η τελευταία της μας εντυπωσίασε. Χάρη σε μία λεπτομέρεια

που λατρέψαμε. Πρόκειται για το berry κραγιόν που φόρεσε και έκανε τους θαυμαστές της να προσπαθούν με μανία να μάθουν το brand και την απόχρωση. Οι αναζητήσεις μάλιστα στο διαδίκτυο ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Και επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό λέγεται πως πρόκειται για το Stila Stay All Day Liquid Lipstick στην απόχρωση Beso το οποίο στην Αμερική τουλάχιστον είναι sold out.

Η Ortasio αγαπά πολύ το κόκκινο χρώμα στα χείλη και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το υιοθετεί. Άλλωστε τόσο η ίδια όσο και ο make up artist που επιμελείται το μακιγιάζ της γνωρίζουν ότι ταιριάζει τέλεια με την επιδερμίδα και τα μαλλιά της και της χαρίζει ένα δυναμικό look που έχει ανάγκη ειδικά τώρα που η καριέρα της δείχνει να απογειώνεται. Αν και δεν είναι σύνηθες εκείνη τολμά αποδεικνύοντας ότι αποφασίζει η ίδια για το προφίλ της χωρίς να ακολουθεί πιστά τους κανόνες. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που τόσο γρήγορα είναι μια από τις πιο δημοφιλής προσωπικότητες στη χώρα της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandria Ocasio-Cortez (@ocasio2018) στις 6 Σεπ, 2018 στις 5:19 μμ PDT

Συνδύασε μάλιστα το burgundy κραγιόν με το outfit δείχνοντας ότι είναι ενημερωμένη όσο αφορά τις τάσεις. Η αλήθεια είναι ότι ξεφεύγει από τα καθιερωμένα αφού οι έντονες αποχρώσεις στα χείλη δεν συνηθίζονται στην πολιτική. Ακόμη και η Obama η οποία ξέφυγε κάποιες φορές από το πρωτόκολλο τις αδιανόητες μπότες Balnciaga τις φόρεσε αφού μετακόμισε από τον Λευκό Οίκο.

Επειδή είμαι σίγουρη ότι θέλετε να αντιγράψετε το look της Ortasio κι επειδή το συγκεκριμένο lipstick δεν κυκλοφορεί στη χώρα μας έχω να σας προτείνω αντίστοιχες αποχρώσεις:

ΝΥΧ Soft Matte Lip Cream, Monte Carlo

Maybelline New York Superstay Matte Ink, Founder

Nars Velvet Matte Lip Pencil, Damned

Διαβάστε ακόμη:

Ο Δημήτρης Στράτος σας προτείνει το ιδανικό μακιγιάζ και χτένισμα για του Αγίου Βαλεντίνου!

Το anti-Valentine’s day mani για όσες δεν γιορτάζουν ή δεν πιστεύουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα