Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το primer

Οι make up artists τον τελευταίο καιρό μιλούν όλο και πιο συχνά για την αναγκαία χρήση του primer ειδικά αν θέλετε το μακιγιάζ να είναι άψογο και να παραμένει στη θέση του για ώρες. Παράλληλα μέχρι τώρα αυτό που ξέραμε είναι ότι αν επιλέξουμε το σωστό φον ντε τεν όλα είναι μια χαρά. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν καταλάβαμε τι ακριβώς είναι το primer και γιατί πρέπει σώνει και καλά να το χρησιμοποιούμε.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι ειδικοί μας εξηγούν τα πάντα με λεπτομέρειες. Κι εμείς σας τις μεταφέρουμε ώστε να σας λυθούν όλες οι απορίες.

Όπως μάλλον καταλαβαίνετε

από την ονομασία του είναι το πρώτο και καλύτερο. Εκείνο που πρέπει να εφαρμοσθεί πριν από οποιοδήποτε προϊόν κάλυψης και αμέσως μετά την ενυδάτωση. Στην ουσία λειτουργεί ως βάση πριν από τη βάση (φον ντε τεν) και σας εγγυάται ότι το μακιγιάζ σας δεν πρόκειται να πάει πουθενά όσες ώρες κι αν περάσουν.

Παράλληλα ανάλογα με τη φόρμουλα αλλά και τα συστατικά του μπορεί επίσης να χαρίσει έξτρα ενυδάτωση, λάμψη ή να μειώσει του ανεπιθύμητους πόρους. Κάποια pimers επίσης είναι κατάλληλα για λιπαρές επιδερμίδες αφού εξαφανίζουν τις γυαλάδες και δεν τους επιτρέπουν να εμφανιστούν μέσα στη μέρα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείτε blotting papers. Αυτός μάλιστα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους καθημερινής χρήσης του primer καθώς επίσης και η μεγάλη διάρκεια του μακιγιάζ το οποίο μένει αναλλοίωτο. Φυσικά θα πρέπει να βρείτε το κατάλληλο primer αφού στην αντίθετη περίπτωση δεν θα παρατηρήσετε κάποια βασική διαφορά με αποτέλεσμα να πιστεύετε ότι δε ντο έχετε πραγματικά ανάγκη.

Έξτρα tip: Το απλώνετε με τα δάχτυλα και με απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλη την επιφάνεια του προσώπου αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Περιμένετε 1 λεπτό μέχρι να απορροφηθεί και συνεχίζετε με την εφαρμογή του φον ντε τεν και της πούδρας.

Διαβάστε ακόμη:

H Victoria Beckham ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα που θα σας ενθουσιάσει

Το anti-Valentine’s day mani για όσες δεν γιορτάζουν ή δεν πιστεύουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα