H Khloe Kardashian και η ανιψιά της απέκτησαν το ίδιο κούρεμα

Οι αδερφές Kardashian δεν αφήνουν τα μαλλιά τους σε ησυχία. Από τη μία μέρα στην άλλη μπορεί να έχουν διαφορετικό χρώμα και μήκος και φυσικά φροντίζουν να το ανακοινώνουν στους θαυμαστές τους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Άλλωστε για κάτι τέτοιου είδους αντιδράσεις ζουν, για τα εκατομμύρια likes και σχόλια που συγκεντρώνουν κάτω από κάθε φωτογραφία τα οποία μεταφράζονται σε δολάρια.

Όπως είναι αναμενόμενο δεν αφήνουν έξω από το παιχνίδι της δημοσιότητας τα παιδιά τους. Μην ξεχνάτε την North West

με το κόκκινο κραγιόν. Αναφέρομαι στην 5χρονη κόρη της Kim Kardashian West η οποία εμφανίστηκε με κόκκινο κραγιόν στο πάρτι που έδωσαν οι γονείς της την Παραμονή Χριστουγέννων. Και μάλιστα το κόκκινο κραγιόν που ετοιμαζόταν να λανσάρει η μητέρα της και όπως δήλωσε δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να το διαφημίσει. Επίης η North λατρεύει το make up οπότε… Φυσικά είχε προηγηθεί η εμφάνιση της με πορτοκαλί eyeliner.

Δεν είναι βέβαια όλες οι αδερφές Kardashian το ίδιο. Για παράδειγμα η Kourtney Kardashian είναι η πιο low profile της οικογένειας και δεν προβάλλει υπερβολικά τα παιδιά της. Ακόμη κι αν γίνει κάτι τέτοιο είναι με έναν πιο φυσιολογικό τρόπο όπως οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε η Kloe στον λογαριασμό της με αφορμή το νέο κούρεμα της το οποίο είναι ίδιο με της ανιψιάς της Penelope Disick. Θεία και ανιψιά απέκτησαν ένα γλυκύτατο bob με όγκο που ταιριάζει και στις δύο εξίσου.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 11 Φεβ, 2019 στις 8:23 μμ PST

Πόζαραν στο φακό με χάρη και φαντάζεστε τι έγινε. Όπως μάλιστα σχολίασε η Khloe είναι η πρώτη φορά που κουρεύεται η Penelope και θεώρησε ότι πρέπει να το γιορτάσουν αλλά και να το ανακοινώσουν στα εκατομμύρια θαυμαστές της οικογένειας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις 11 Φεβ, 2019 στις 6:45 μμ PST

Για να μην είμαστε όμως κακοπροαίρετες η μικρή Penelope είναι πολύ γλυκιά και συμπαθητική και το κούρεμα της πηγαίνει πολύ. Απλά ας μείνει εκεί και να μην ασχοληθεί με τις πούδρες, τα κραγιόν και τα contouring της άλλης θείας.

Διαβάστε ακόμη:

Το anti-Valentine’s day mani για όσες δεν γιορτάζουν ή δεν πιστεύουν!

Ο Δημήτρης Στράτος σας προτείνει το ιδανικό μακιγιάζ και χτένισμα για του Αγίου Βαλεντίνου!

Keywords
Τυχαία Θέματα