Γρηγόρης Γκουντάρας – Ναταλί Κάκκαβα: 14 χρόνια μαζί! Η τρυφερή ανάρτηση του παρουσιαστή για την επέτειο γνωριμίας τους!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα είναι μαζί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια! Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο γιους, τον Οδυσσέα και τον Μάρκο, που λατρεύει όσο τίποτα άλλο.

Οι δυο γονείς περνάνε αρκετό χρόνο μαζί με τα αγόρια τους παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και, μάλιστα, μοιράζονται διάφορα στιγμιότυπα μαζί τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.

View this post on Instagram

A post shared by Γρηγόρης Γκουντάρας (@g.goudaras)


Σήμερα

είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα, καθώς κλείνουν 14 χρόνια από τη μέρα που γνωρίστηκαν.

Με αφορμή την επέτειο γνωριμίας τους, ο γνωστής παρουσιαστής δημοσίευσε μία φωτογραφία του με την αγαπημένη του από το παρελθόν, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Να…,τώρα…,αυτές τις ημέρες κλείνουμε 14 χρόνια γνωριμίας με το αστέρι μου. Τυχερός πολύ που ο Θεός την έφερε στο δρόμο μου. Τι έχει γίνει βρε Ναταλάκι μου, πέρασαν τα χρόνια. Χρόνια πολλά σε όλους, να φλερτάρετε και μόνο υγεία», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

View this post on Instagram

A post shared by Γρηγόρης Γκουντάρας (@g.goudaras)

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Μακαλιάς για Αντιγόνη Ψυχράμη: «Τσακωνόμαστε πολύ, 2-3 φορές τη μέρα και έντονα»

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και συνθέτης 

Madonna: Πέθανε ο μεγαλύτερός της αδερφός σε ηλικία 66 ετών

Keywords
Τυχαία Θέματα