GNTM: Η Ξανθούλα Τζερεφού όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Οι φωτογραφίες από την εποχή που ζύγιζε 47 κιλά

Πρόκειται για ένα κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star, Greece’s Next Top Model. Η συμμετοχή της ζητήθηκε αρκετά τόσο στα social media, όσο και στα ΜΜΕ,

ενώ έδωσε την ώθηση σε αρκετές γυναίκες να αγαπήσουν την εξωτερική τους εμφάνιση με τις ατέλειες της. Ο λόγος για το plus size model Ξανθή Τζερεφού, η οποία κατάφερε με την ενέργεια της, το ταλέντο της και την εξωτερική της εμφάνιση να κάνει τη διαφορά.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, η ίδια φαίνεται πως αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στην συμβίωση με τα υπόλοιπα κορίτσια, αφού εξέφρασε ουκ ολίγες φορές τα παράπονα της, στον τηλεοπτικό φακό. Μάλιστα, στο επεισόδιο του GNTM, που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου, ξέσπασε κατά της συμπαίκτρια της: «Η Ειρήνη Ερμίδου έχει ξεκινήσει κι έχει μια περίεργη στάση. Ξαφνικά από το πουθενά έχει άποψη για όλα και δεν θεωρώ ότι αυτό είναι ειλικρίνεια. Θεωρώ ότι είναι αγένεια. Δεν πετάγεσαι να πεις σε μια κοπέλα ότι “το μπλουζάκι σου εγώ το φάω για πυτζάμα”. Είναι ξεκάθαρη κακία και θεωρώ ότι τώρα ξεκινάει και καλό θα ήταν να μάθει πρώτα και μετά να αρχίσει να μιλάει».

Το επίδοξο top model, πριν από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, είχε δουλέψει για ένα χρόνο ως μοντέλο, αλλά σταμάτησε καθώς είχε κουραστεί να ακούει ότι πρέπει να αδυνατίσει, παρόλο που τότε ζύγιζε μόλις 47 κιλά.

Η 20χρονη Ξανθή, μεγάλωσε στον Πειραιά και σπουδάζει Διατροφή και Διαιτολογία στη Σητεία. Ασχολείται από πολύ μικρή με το θεατρικό παιχνίδι και αγαπά τον κινηματογράφο. Όπως δήλωσε η φράση που την εκφράζει είναι το «βάλτε χρώμα στη ζωή σας».

«Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη. Δεν μου άρεσε το σώμα μου, δεν ένιωθα άνετα και αποφάσισα να πάρω κιλά. Είδα μια άλλη εκδοχή του εαυτού μου, για να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό έκανα. Ήμουν 47 κιλά. Ξύπνησα ένα πρωί, με είδα στον καθρέφτη και λέω: “Όχι, θα πάρω βάρος, θα αποκτήσω καμπύλες και αυτοπεποίθηση”», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Star, η Ξανθή Τζερεφού.

Όμως, πως ήταν η Ξανθούλα στα πρώτα της βήματα στο modeling;

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Make A Wish: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εκπλήρωσε την ευχή της τετράχρονης Θεώνης!

Keywords
Τυχαία Θέματα