Γνωστός παρουσιαστής αποκαλύπτει: «Με ξενυχτάει καθημερινά η κόρη μου»

Ο Λάμπρος Φισφής μίλησε στo People για τις δικές του “τελευταίες φορές”!

H τελευταία φορά που τον ξενύχτησε η κόρη του

Καθημερινά γιατί δεν της αρέσει πολύ ο ύπνος. Υπάρχουν φορές που εμείς κοιμόμαστε και η μικρή είναι ξύπνια. Πάντως είναι καλύτερα τα πράγματα από τότε που ήταν μωρό.

Καθυστέρησε να πληρώσει ένα λογαριασμό

Μου συμβαίνει με τους λογαριασμούς της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Βρίσκω επιπλέον χρεώσεις κι αρχίζει ένας μαραθώνιος τηλεφωνημάτων: καλώ στο κέντρο ακούω επί 45 λεπτά μουσική, μετά με συνδέουν

με 5-6 διαφορετικούς υπαλλήλους μέχρι να βγάλω άκρη.

Δέχτηκε μια τηλεοπτική πρόταση

Πριν λίγες μέρες έκανα γύρισμα για το Celebrity Game Night. Αυτή την περίοδο συζητάω με την εταιρεία παραγωγής του Σάκη Τανιμανίδη ένα project. Γενικά στη τηλεόραση είσαι πάντα σε συζητήσεις.

Ένιωσε αμηχανία

Για πολλά πράγματα. Μου συμβαίνει συχνά να μου φέρνουν φαγητό να λένε «Καλή όρεξη» και να απαντάω «Επίσης». Το τελευταίο καιρό όσοι με αναγνωρίζουν στο δρόμο μου μιλάνε για τους μετανάστες και το ρατσισμό κι νιώθω πολύ αμήχανα.

Σκέφτηκε να μετακομίσει στο εξωτερικό

Όταν επέστρεψα από το Λονδίνο ήταν πολύ συνειδητή η απόφαση μου και δεν έχω σκεφτεί ποτέ να φύγω. Ταξιδεύω πολύ συχνά στο εξωτερικό οπότε είμαι γεμάτος. Βασικά επειδή ασχολούμαι με το stand up comedy δεν είναι εύκολο να το κάνεις σε μια άλλη χώρα με διαφορετική κουλτούρα.

Ζήτησε κάτι από την σύζυγο του

Συνήθως την ρωτάω να μου πει που έχω αφήσει τα κλειδιά μου.

Keywords
Τυχαία Θέματα