Προβλέψεις Δευτέρα 19 Μαρτίου

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Σήμερα ό,τι κι αν ζητήσετε, τόσο στη δουλειά σας από τους συναδέλφους σας, όσο και στην οικογένειά σας η απάντηση θα είναι αρνητική. Σας προτείνουμε να μην πάτε κόντρα στο ρεύμα και να περιμένετε αύριο που θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Κάτι σας έχει πιάσει το τελευταίο διάστημα και χάνετε αμέσως την ψυχραιμία και την υπομονή σας με αποτέλεσμα να λέτε και να κάνετε πολλά που δεν τα εννοείτε. Ηρεμήστε και μείνετε μακριά από βεβιασμένες κινήσεις.

Δίδυμοι(21 Μαΐου

– 20 Ιουνίου)

Σήμερα θα προκληθούν πολλές εντάσεις στη δουλειά σας που θα σας αποσυντονίσουν. Προσπαθήστε να μείνετε έξω από αυτές και να συνεχίσετε απερίσκεπτοι το έργο σας. Προσοχή στην υγεία σας.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Η ανησυχία σας για το μέλλον, λόγω πολλών αστάθμητων παραγόντων που συνέβησαν τελευταία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, σας έχει οκοκληρωτικά κυριεύσει με αποτέλεσμα να έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και να μην επικοινωνείτε με τους άλλους.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Τελευταία νιώθετε πως κανείς από τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν βρίσκεται δίπλα σας για να σας υποστηρίξει και να σας δείξει έμπρακτα τον ενδιαφέρον του. Ηρεμήστε, είναι απλά μια φάση και θα περάσει, όλοι θέλουν το καλό σας.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Η προσωπική σας ζωή είναι και πάλι στο επίκεντρο. Φροντίστε να δείξετε στο σύντροφό σας όλη την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας γιατί τελευταία τον είχατε παραμελήσει και είχατε αφοσιωθεί μόνο στη δουλειά σας.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Καμιά φορά δεν είναι κακό να συμφωνούμε, ακόμα και αν δεν είμαστε σίγουροι, επειδή θέλουμε κάτι να τελειώνει. Αυτό συμβαίνει κυρίως με τα αφεντικά μας. Σήμερα, όσο κι αν θέλετε να διαφωνήσετε, μην το κάνετε.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Ένας φίλος σας θα σας ζητήσει τη συμβουλή του για ένα πρόβλημα που τον απασχολεί και θέλει τη λύση του. Ακούστε τον προσεκτικά και κατόπιν βοηθήστε τον να αποφασίσει.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Η υγεία σας θα σας απασχολήσει πολύ αυτό το διάστημα. Σας συμβουλεύουμε να προσέχετε τις ιώσεις που κυκλοφορούν και να μείνετε μακριά από κλειστούς χώρους.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Αν και πιστεύατε πως σήμερα το πρόγραμμα που είχατε βγάλει θα κυλήσει ήρεμα χωρίς αναβολές, η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν θα πάνε τέλεια, αλλά θα παρουσιαστούν εμπόδια που θα σας στενοχωρήσουν.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Θα υπάρξουν σήμερα πολλές φορές που θα θελήσετε να βάλετε τις φωνές και να τα σπάσετε όλα, όμως μην το κάνετε. Αναβάλετε συζητήσεις και βρείτε έστω και λίγο χρόνο για να τον περάσετε με τον εαυτό σας, μακριά από όλους και όλα.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Σήμερα καλό είναι να μην στενοχωρηθείτε για όλα όσα θα συζητήσετε με τα αφεντικά, τους γονείς και τους στενούς σας φίλους. Σας συμβουλεύουμε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην αφήσετε τίποτα να σας πάρει από κάτω.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα