Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: “Ακόμη και τώρα δεν είμαι αποδεκτός στον χώρο των ηθοποιών”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Παράσχος στο “Πρω1νό” και στη Μαρία Κοκολάκη. Ο ηθοποιός μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή χωρίς να “μασάει” τα λόγια του.

Ο Γιώργος Παράσχος εξομολογήθηκε πως ακόμη δεν νιώθει αποδεκτός στον χώρο των ηθοποιών και τόνισε πως δεν έχει αρκετές προτάσεις για δουλειά.  “Ακόμη και τώρα δεν είμαι αποδεκτός στον χώρο των ηθοποιών. Δεν είμαι το No1 πρόσωπο και δεν χτυπάει ασταμάτητα το τηλέφωνο μου. Σκέφτομαι από τώρα τι θα κάνω την επόμενη σεζόν. Χαίρομαι που δίνονται ευκαιρίες σε νέα

πρόσωπα, όπως στο σίριαλ “Άγριες Μέλισσες”. Έχω βαρεθεί να βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους να παίζουν το ίδιο και το ίδιο πράγμα.”, είπε, χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν θα συμμετείχε ξανά σε μια εκπομπή, αποκάλυψε: “Δε θα δεχόμουν πάλι να είμαι σε μια εκπομπή στην τηλεόραση και να κάνω αυτό που θέλουν οι άλλοι. Δε θα έκανα τη γλάστρα. Σε μια εκπομπή μου ζήτησαν να κάνω τη γλάστρα και σε μια άλλη το εννοούσαν. Έχω αρνηθεί να κάνω τους ρόλους του ωραίου”.

Τέλος, μίλησε και για το διαζύγιο του και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε: “Με τη γυναίκα μου μπορεί να έχουμε πάρει διαζύγιο, αλλά έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Μου κάθεται άσχημο να την πω “πρώην γυναίκα μου”. Με στενοχώρησε που μαι εκπομπή σχολίασε ότι κάναμε διαφήμιση τον χωρισμό μας μέσω του περιοδικού ΟΚ”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Εκτός GNTM η Χαρά Παππά-Η κοινή φωτογραφία με τον Burak Hakki στην Ηγουμενίτσα! 

GNTM: Η αποκάλυψη της Φαίης για το περιστατικό που δεν θα προβληθεί ποτέ! 

Ελένη Χατζίδου: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και οι αποκαλύψεις για τον σύζυγό της! 

Keywords
Τυχαία Θέματα