Γνωστή τραγουδίστρια αποχώρησε από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου γιατί δεν την έβαλαν να καθίσει δίπλα στον Αργυρό!

Με αποκαλύψεις ξεκίνησε και σήμερα Δευτέρα (10/12) το Πρω1νό. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος γνωστοποίησε αποκλειστικά στην εκπομπή, μέσω της ενότητας “Μέχρι να ‘ρθει η Φαίη”, πως γνωστές τραγουδίστριες μόνο μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκαν στα γυρίσματα εορταστικής εκπομπής.

Οι δύο κυρίες βρέθηκαν σε γύρισμα για την εκπομπή, “Στην υγεία μας ρε παιδιά” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και για διαφορετικούς λόγους, ενοχλήθηκαν με την παραγωγή. Η μία θεώρησε ότι δεν τραγούδησε αρκετά και η άλλη αποχώρησε, καθώς δεν την έβαλαν να καθίσει δίπλα στον βασικό καλεσμένο!

“Σε μεγάλη εκπομπή, εορταστικό

γύρισμα, στον Σπύρο Παπαδόπουλο και “Στην υγειά μας ρε παιδιά” έγινε μεγάλη μανούρα από δύο τραγουδίστριες. Η μία τραγουδίστρια ήθελε να τραγουδήσει κι άλλο και δεν την άφησαν και τα έκανε… χάλια. Η άλλη σηκώθηκε και έφυγε γιατί ήθελε να τη βάλουν δίπλα στον βασικό΄καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, κάτι που δεν έγινε!”, αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Στα δικαστήρια ο Γρηγόρης Γκουντάρας-Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα