Γνωστή παρουσιάστρια έκανε bullying στον Πρίγκιπα George και δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων

Η γνωστή παρουσιάστρια του Good Morning America, Lara Spencer, έκανε ένα πολύ άκομψο σχόλιο σχετικά με την αγάπη που έχει ο Πρίγκιπας George στο μπαλέτο.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «O πρίγκιπας William λέει ότι ο μικρός George λατρεύει το μπαλέτο. Λοιπόν, έχω νέα για ‘σένα, Υψηλότατε. Για να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό». 

Η ίδια υπονόησε πως το μπαλέτο δεν είναι ένα χόμπι που απασχολεί πολύ τα αγόρια κάτι που από πολλούς θεωρήθηκε

ως bullying σχετικά εμ τις προτιμήσεις του Πρίγκιπα.

Πολλοί διάσημοι χορευτές έσπευσαν να σχολιάσουν τα λόγια της παρουσιάστριας ενώ ο καλλιτεχνικός διευθυντής και χορογράφος του Broadway, Jerry Mitchel έγραψε: «Αλήθεια, Lara; Ξέρεις και στα αγόρια αρέσει το μπαλέτο και κερδίζουν βραβεία Tony γι’ αυτή τους την αγάπη».

Η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram αν και ο περισσότερος κόσμος δεν την πίστεψε και ζητάει να ανακαλέσει όλα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής της.

Η ίδια έγραψε: «Ζητάω ειλικρινά συγνώμη για το άσχημο σχόλιο που έκανε στις ειδήσεις χτες. Για το μπαλέτο αλλά και για οτιδήποτε θέλει ο καθένα να κάνει σας λέω ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΤΕ ΤΟ. Πραγματικά πιστεύω πως όλοι μας πρέπει να είμαστε ελεύθεροι να ακολουθήσουμε τα πάθη μας. Ανεβείτε το βουνό σας και απολαύστε κάθε λεπτό αυτής της διαδρομής».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My sincere apologies for an insensitive comment I made in pop news yesterday. From ballet to anything one wants to explore in life, I say GO FOR IT. I fully believe we should all be free to pursue our passions. Go climb your mountain-and love every minute of it.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lara Spencer (@lara.spencer) στις 23 Αύγ, 2019 στις 9:07 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Γνωστός δημοσιογράφος έκανε εγχείρηση στη χολή και πόσταρε φωτογραφία από το νοσοκομείο

Συγκινεί η Σοφία Φαραζή με το μήνυμά της για τον θάνατο της Ελισάβετ Ναζλίδου

Αποχώρησε από το Star και το ανακοίνωσε μέσα από το instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα