To μανικιούρ της Bella Hadid είναι ότι πιο καλοκαιρινό έχετε δει μέχρι τώρα

Η Bella Hadid φέτος το καλοκαίρι έχει υιοθετήσει τα ωραιότερα μανικιούρ ever. Το french mani της στη Μύκονο έκανε το γύρο του διαδικτύου και έγινε το μεγαλύτερο trend του φετινού καλοκαιριού. Το παράδειγμα της ακολούθησε, λίγες μέρες μετά, η Beyonce η οποία το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Aκολούθησαν

οι celebrity nail artists που δημιούργησαν ιδιαίτερα french mani χρησιμοποιώντας πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις. Όπως καταλαβαίνετε το συγκεκριμένο nail look θα το δείτε παντού τους επόμενους μήνες και αυτό σημαίνει πως πρέπει να το αντιγράψετε αμέσως μετά τις διακοπές σας.

Η Bella μάλιστα στην τελευταία της εμφάνιση είχε ένα από τα ωραιότερα μανικιούρ που έχουμε δει το φετινό καλοκαίρι. Ακολουθώντας την τάση που η ίδια ξεκίνησε ζήτησε από την προσωπική της nail atist να δημιουργήσει ένα γαλλικό μανικιούρ με κίτρινο της μπανάνας χρώμα στα  tips  και 90’s τετράγωνο σχήμα.

Το post που ανέβασε στον λογαριασμό της ήταν άκρως εντυπωσιακό αφού η Bella φωτογράφησε το μανικιούρ της με φόντο μερικές υπέροχες φεγγαρόπετρες και φορώντας πολλά δαχτυλίδια της σχεδιάστριας Eli Halili.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@bellahadid) στις 22 Αύγ, 2019 στις 11:00 πμ PDT

Το συγκεκριμένο nail look είναι απόλυτα καλοκαιρινό και μπορείτε να το αντιγράψετε ακόμη κι αν δεν είστε πλέον στο αγαπημένο σας νησί.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού σας με τη μανικιουρίστ και να της δείξετε το french της Bella. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα αν δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα το κίτρινο. Εμείς βέβαια έχουμε να σας πούμε πως η συγκεκριμένη απόχρωση αναδεικνύει και κολακεύει το μαύρισμα σας οπότε σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε τις μπλε ή τις πράσινες αποχρώσεις αλλά και πιο σκούρες, αν βρίσκεστε σε αυτό το  mood οι οποίες δείχνουν το ίδιο γοητευτικές. Όσο αφορά το σχήμα θα πρέπει να έχετε μακριά νύχια για να το πετύχετε ή να ζητήσετε από την ειδικό να σας τοποθετήσει τεχνητά.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα τρία μεγαλύτερα φθινοπωρινά trends σύμφωνα με τους celebrity make up arists!

Τα hairstyles που πρέπει να προβάρετε γιατί θα τα δείτε παντού τους επόμενους μήνες

Keywords
Τυχαία Θέματα