Η Miley Cyrus αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους χώρισε…

H Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth χώρισαν μετά από 8 μήνες γάμου και τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά για τους λόγους του χωρισμού τους.

Η ίδια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και έγραψε στο twitter:

«Μπορώ να δεχτώ ότι η ζωή που διάλεξα να έχω σημαίνει ότι

πρέπει να είμαι συνεχώς ξεκάθαρη με τους θαυμαστές μου, τους οποίους αγαπώ. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ, είναι ότι μου λένε ότι ψεύδομαι στο θέμα ενός εγκλήματος που δεν διέπραξα. Χόρεψα και ισορρόπησα γυμνή πάνω σε μια μπάλα κατεδάφισης»,

«Αλλά η αλήθεια είναι ότι μόλις ο Λίαμ και εγώ συμφιλιωθήκαμε, ήμουν αφοσιωμένη και ειλικρινής. Μπορώ να παραδεχτώ πολλά πράγματα, αλλά αρνούμαι να παραδεχτώ ότι ο γάμος μου τελείωσε εξαιτίας μιας απιστίας. Έπρεπε να πάρω μια υγιή απόφαση για μένα και να αφήσω πίσω μια ζωή που ανήκει στο παρελθόν. Διανύω την πιο ευτυχή και υγιή περίοδο της ζωής μου εδώ και πολύ καιρό. Μπορείτε να πείτε ότι χορεύω προκλητικά twerk (αισθησιακό χορό με έντονες κινήσεις των γλουτών), ότι καπνίζω κάνναβη, ότι είμαι μια άξεστη χωριάτισσα, αλλά δεν είμαι ψεύτρα.»

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Ράπτη – Κίμων Μπάλλας: Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία από το γάμο τους!- Μπορείς να τη δεις ΕΔΩ!

Στα δικαστήρια η Κατερίνα Στανίση- Τι συνέβη;- Όλες οι λεπτομέρειες για τη δικαστική διαμάχη της τραγουδίστριας

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η εντυπωσιακή φωτογραφία της με μαγιό στο ηλιοβασίλεμα και ο απολογισμός του καλοκαιριού!- Δες τι πόσταρε η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα