Σάκης Τανιμανίδης: «Με τη Χριστίνα να κάνουμε κάνα παιδάκι ακόμα, αντί για εκπομπή»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσιάζει με επιτυχία στον ΑΝΤ1 την επιχειρηματική εκπομπή «Dragon’s Den».

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη και -μεταξύ άλλων- μίλησε ρωτήθηκε για τηλεοπτικό του μέλλον, καθώς και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα.

«Έχουν γίνει συζητήσεις για του χρόνου, αλλά επειδή ακόμα τρέχει το “Dragons’ Den” να μην το γκαντεμιάσω που

λένε… Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης και στη συνέχεια απάντησε για τη Χριστίνα Μπόμπα:

«Με τη σύζυγο να κάνουμε κάνα παιδάκι ακόμα, αντί για εκπομπή. Να βάλουμε μπρος! Είναι και ευχάριστη διαδικασία! Έχει ακουστεί πολλές φορές το όνομά μας και το σενάριο να κάνουμε μαζί εκπομπή, αλλά δεν έχουμε κάτι στο μυαλό μας, ούτε στα σκαριά. Είναι λίγο μακριά γιατί δεν το έχουμε αποφασίσει».

Σε άλλο σημείο, ο Σάκης Τανιμανίδης ρωτήθηκε και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνηση της Χριστίνας Μπόμπα να βάλει τα δίδυμα κορίτσια τους, Αριάννα και Φιλίππα στον ιμάντα με τις βαλίτσες στο αεροδρόμιο.

«Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθος, σημασία έχει να το αναγνωρίζεις και να το διορθώνεις», απάντησε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τσολάκη: Αποχώρηση-βόμβα από το «Open Weekend» 

Μαίρη Μηλιαρέση: «Έκανα τηλεμάρκετινγκ γιατί ήθελα λεφτά, τώρα βάφω σπίτια»

Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος πέθανε σε ηλικία 40 ετών

Keywords
Τυχαία Θέματα