Γνωστές Ελληνίδες ποζάρουν με το μαγιό τους στη Μύκονο και ΑΥΤΑ είναι τα trends που επιλέγουν!

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που έχουμε καθιερώσει στο μυαλό μας ως ο μήνας των διακοπών. Ακόμα και αν βρισκόμαστε στην πόλη για δουλειά ή για άλλους λόγους, αυτόν τον μήνα νιώθουμε πιο χαλαρές και απολαμβάνουμε τον χρόνο μας βρίσκοντας χρόνο να βγούμε λίγο παραπάνω και να κάνουμε τα μπάνια μας, πριν φύγουμε για διακοπές.

Γνωστές Ελληνίδες απολαμβάνουν ήδη τις διακοπές τους στις παραλίες της Μυκόνου και εμείς σου μεταφέρουμε τις τάσεις που επιλέγουν.

Η Έλλη Αγγελιδάκη ξέρει να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της με το υπέροχο κορμί της! Το γνωστό πρώην μοντέλο επιλέγει για φέτος κατακόκκινο μπικίνι και «ρίχνει» το ίντερνετ με τις αναλογίες της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιλέγει ένα ολόσωμο κίτρινο μαγιό σε athleisure style και απολαμβάνει το μπάνιο της μαζί με τον σκύλο της.

Η Σοφία Χαρμαντά επιλέγει επίσης κίτρινο μαγιό αλλά αυτή με τη σειρά της προτιμάει τα μπικίνι.

Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου βρίσκονται στη Μύκονο και χαλαρώνουν μακριά από την πόλη. Η Σοφία φοράει ολόσωμο μαγιό με διάφορες αποχρώσεις που της πηγαίνει πολύ. Τα color block σχέδια στα μαγιό είναι μια τάση που μας αρέσει πολύ αυτό το καλοκαίρι.

Η Σάσα Σταμάτη υιοθετεί ένα από τα hot trends της καλοκαιρινής σεζόν που είναι οι neon αποχρώσεις. Η Σάσα επιλέγει κίτρινο ολόσωμο μαγιό και το συνδυάζει με λευκά cateye sunglasses.

H Δούκισσα Νομικού φοράει μια από τις πιο δυνατές τάσεις που δεν είναι άλλη από το μακρυμάνικο ολόσωμο μαγιό.

Η Άννα Πρέλεβιτς προτιμάει τα πιο πολύχρωμα σχέδια και συγκεκριμένα φοράει ένα ολόσωμο φλοράλ μαγιό που ταιριάζει πολύ με τον σωματότυπό της.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα: H νέα κολεξιόν του οίκου Roberto Cavalli είναι άκρως καλοκαιρινή και θα σε ξετρελάνει

8 it girls του instagram μας δείχνουν τα looks που επιλέγουν όταν θέλουν…να «ρίξουν» το instagram!

6 τρόποι για να αναβαθμίσεις τη βαρετή εικόνα ενός λευκού t-shirt!

Keywords
Τυχαία Θέματα