Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν τι φοράνε εκτός τηλεόρασης – Ποια trends ακολουθούν πιστά;

Γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες μας δείχνουν τι φοράνε στην καθημερινότητά τους. Όπως θα δεις τις παρακάτω φωτογραφίες, το στυλ τους είναι απλό και καθημερινό και προτιμούν τα πιο casual ready to wear κομμάτια.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου επιλέγει ένα μαύρο κολάν που συνδυάζει με εκρού ζιβάγκο και καρό blazer ενώ ολοκληρώνει το look της με μπότες.

Η Έλενα Παπαρίζου φοράει το μαύρο παντελόνι της με ένα πουκάμισο με ρετρό σχέδιο, ένα trend που ακολουθούμε πολύ τους τελευταίους μήνες.

Η Σάσα Σταμάτη

φοράει το μαύρο κολάν της με sneakers και ολόκληρωνει το look με ένα κίτρινο φουτεράκι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει ένα μαύρο δερμάτινο κολάν που συνδυάζει με μαύρο στενό μπλουζάκι, μαύρη τσάντα με χρυσή αλυσίδα και sneakers. Η ίδια προσθέτει αξεσουάρ στο outfit για να το αναβαθμίσει.

Η Βαλέρια Χοψονίδου ακολουθεί μία από τις top τάσεις της σεζόν στα τζιν παντελόνια και φοράει ένα λευκό wide leg jeans με φουτεράκι, λευκά sneakers και μαύρη τσάντα.

Η Eλιάνα Χρυσικοπούλου βγαίνει για ψώνια με την κόρη της και επιλέγει ένα στενό τζιν με oversized φούτερ και sneakers.

Η Τζίνα Αλιμόνου φοράει το skinny κοτλέ παντελόνι της με μπλούζες στο ίδιο χρώμα αλλά σε διαφορετικές αποχρώσεις. Η ίδια ποντάρει στους γήινους τόνους που φέτος είναι στα top trends της σεζόν.

Η Αθηνά Οικονομάκου φοράει το καφέ δερμάτινο παντελόνι της με loafers and ολοκληρώνει το look με ένα μακρύ καρό παλτό και καφέ τσάντα.

Η Ελένη Τσολάκη φοράει vinyl κολάν με μαύρη μπλούζα, μαύρο σακάκι, μαύρη τσάντα και μαύρα combat boots, δημιουργώντας ένα απλό και casual σύνολο.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Διαβάστε περισσότερα:

Ένα είναι το χρώμα που θα φορέσεις αυτή την Άνοιξη και το φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο

Μήπως δεν είναι το Very Peri το πιο hot trend της χρονιάς; Εμείς έχουμε ερωτευτεί αυτό το χρώμα!

Υπάρχει ένα τζιν που θα φορεθεί πάρα πολύ μέσα στην Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα