Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν τα πιο casual look τους και τις τάσεις που εμπιστεύονται

Γνωστές Ελληνίδες που αγαπάμε και μας αρέσει να βλέπουμε τις στιλιστικές τους επιλογές απαθανατίζονται από τους παπαράτσι και μας εμπνέουν με τις τάσεις που προτιμούν στην καθημερινότητά τους.

Η Mπέτυ Μαγγίρα απολαμβάνει τις βόλτες στα μαγαζιά με τις κόρες της. Η γνωστή παρουσιάστρια επιλέγει ένα μπεζ σύνολο που αποτελείται από tailored παντελόνι και σακάκι και ολοκληρώνει το look με t-shirt και sneakers. Φέτος την άνοιξη έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στους neutral

τόνους και μας αρέσει να τους επιλέγουμε τόσο στα office outfits όσο και στις βόλτες μας. Επένδυσε σε ένα κοστούμι σε γήινο τόνο και φόρεσέ το εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Ελεονώρα Μελέτη επιλέγει ένα καφέ δερμάτινο παντελόνι που συνδυάζει με t-shirt και σακάκι ενώ ολοκληρώνει το outfit με τα αγαπημένα της sneakers.

H Τατιάνα Μπλάτνικ είναι ιδιαίτερα κομψή όπως πάντα και φοράει ένα μαύρο παντελόνι με ρίγες που ταιριάζει με graphic t-shirt και δερμάτινο jacket. Η καφέ τσάντα με κρόσια δεν ταιριάζει απόλυτα με το look αλλά της συγχωρούμε αυτό το στιλιστικό ατόπημα.

H Τζίνα Αλιμόνου ποντάρει στα skinny jeans και ας λένε οι ειδικοί πως είναι ένα trend που πρέπει να αποβάλλοουμε. Η ίδια συνδυάζει το τζιν της με pletform boots και δερμάτινο jacket.

H Έλενα Χριστοπούλου φοράει τζιν καμπάνα με το μοβ ημίπαλτό της και προσθέτει στο outfit θαλασσί shopping bag και sneakers.

Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει τα τζιν παντελόνια και τα επιλέγει στις πιο casual στιγμές της. Σε αυτό το στιγμιότυπο ο φωτογράφος την απαθανάτισε με τζιν παντελόνι, φούτερ σε λεμονί απόχρωση και μποτάκια.

Η Πόπη Τσαπανίδου φοράει το πράσινο παντελόνι της με τοπ και πράσινο παλτό και oversized τσάντα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, όταν είναι με τα παιδάκια της, προτιμάει να είναι πιο άνετη και έτσι φοράει τις φόρμες της με sneakers και puffy jacket.


Διαβάστε περισσότερα:

Γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες μας δείχνουν το στιλ που υιοθέτησαν τις ημέρες του Πάσχα

ΑΥΤΑ τα 3 τζιν είναι τα μόνα που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σου αυτόν τον Μάιο

Τα Coachella looks αυτής της influencer είναι ακριβώς αυτά που θέλουμε να φορέσουμε αυτές τις μέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα