Ζενεβιέβ Μαζαρί: Μιλά πρώτη φορά για το Asia Express και το τέλος από το GNTM

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο Asia Express έχοντας τον ρόλο της συμπαρουσιάστριας του Πέτρου Πολυχρονίδη. Η γνωστή creative director μετά από τέσσερις σεζόν παρουσίας στην κριτική επιτροπή του GNTM, είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Η ίδια θέλοντας να απαντήσει στα ερωτήματα των διαδικτυακών φίλων της και να ξεκαθαρίσει

τα πράγματα, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης 26/4 και αναφέρθηκε τόσο στο GNTM όσο και στο Asia Express.

«Με ρωτάτε, με ρωτάτε, με ρωτάτε, το κινητό μου έχει κοκκινίσει. Ναι, όντως φεύγω για το Asia Express. Το Asia Express είναι η απόλυτη πρόκληση, ένα ταξίδι περιπέτειας, ένα ταξίδι από το οποίο όλοι θα γυρίσουμε νικητές. Θα το δείτε τη νέα σεζόν μέσα από το Star Channel. Περιμένω πως και πως παιδιά, η καινούργια σεζόν θα είναι φαντασμαγορική», είπε αναφορικά με τον νέο ρόλο που πρόκειται να αναλάβει.

Όσον αφορά στο GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε: «Το GNTM συνεχίζω να το αγαπώ και θα το αγαπώ για πάντα. Η μόνη διαφορά φέτος είναι ότι θα το απολαύσω μαζί με εσάς από τον καναπέ μου μαζί με μια γαβάθα ποπ κορν».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Genevieve Majari (@genevievevv)


Διαβάστε ακόμα:

 Γρηγόρης Λέων στο Πρω1νό: «Ό,τι έχει το βιβλίο ως ορισμό για τον ασφυκτικό θάνατο, τα βρήκαμε στην Ίριδα»

 Σταύρος Θεοδωράκης για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται “πόση ζημιά έχει γίνει”»

 Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η απάντηση της αδερφής της Ρούλας για τα πεταμένα παιχνίδια από τον τάφο της Μαλένας και της Ίριδας

Keywords
Τυχαία Θέματα