Κατερίνα Καραβάτου στο Πρω1νό: «Πήγα στο Παρίσι για να ξεχαστώ, ήταν ένα διαφορετικό Πάσχα»

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε η κάμερα του Πρω1νού και ο Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί συνήθως να περνάει τις ημέρες του Πάσχα στην Ελλάδα και να τηρεί τα ήθη και έθιμα, ωστόσο φέτος αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό.

Η

Κατερίνα Καραβάτου ταξίδεψε στο Παρίσι και πέρασε λίγες ημέρες μακριά απ’ όλους και όλα. Η οικοδέσποινα του «Τι λες τώρα» έκανε αυτό το ταξίδι μόνη, καθώς τα παιδιά βρισκόντουσαν με τον μπαμπά τους, Κρατερό Κατσούλη.

«Δεν πήγα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, έγινε ξαφνικά. Πήγα στη Γαλλία για 2-3 μερούλες για να ξεσκάσω. Από τη στιγμή που δεν θα είχα τα παιδιά αυτές τις ημέρες, ήθελα έτσι λίγο να πάω να ξεχαστώ.

Μου αρέσει πολύ το Πάσχα στην Ελλάδα, μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, μου αρέσει να πηγαίνω στο χωριό μου και να τηρώ τα έθιμα αλλά φέτος ήταν ένα διαφορετικό Πάσχα. Δεν έγιναν όλα αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, η αλλαγή είναι ok…», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό 26/4: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η απάντηση της αδερφής της Ρούλας για τα πεταμένα παιχνίδια από τον τάφο της Μαλένας και της Ίριδας

 Πρω1νό: Σοκ! Αυτός είναι ο λόγος που ο Μάνος σταμάτησε να στηρίζει τη Ρούλα

Keywords
Τυχαία Θέματα