Kate Middleton: 4 εμφανίσεις μέσα σε 3 μέρες- Ποια trends εμπιστεύεται;

Είναι γεγονός πως τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον μας έχει μονοπωλήσει το Ηνωμένο Βασίλειο και η στέψη του Βασιλιά Καρόλου. Η Πριγκίπισσα Kate Middleton προσέλκυσε την προσοχή μας για μια ακόμα φορά και κέρδισε τις εντυπώσεις με τις υπέροχες εμφανίσεις της τις τελευταίες 3 μέρες.

6 Μαίου

H Kate Middleton κέρδισε τα βλέμματα πάνω της με την υπέροχη εμφάνισή της. Η Πριγκίπισσα

Kate εμπιστεύθηκε για μια ακόμη φορά τη σχεδιάστρια Sarah Burton του οίκου Alexander McQueen, όπως είχε κάνει και την ημέρα του γάμου της αλλά και σε πολλές ακόμα επίσημες εμφανίσεις της.

7 Μαίου

Η Πριγκίπισσα Kate έκανε μια βόλτα με τον Πρίγκιπα William κοντά στο Κάστρο Windsor Castle, και μίλησε με πολύ κόσμο στο πλαίσιο του εορτασμού για τη στέψη του Βασιλιά και της Βασίλισσας. To θαλασσί σακάκι της Πριγκίπισσας είναι από το brand Reiss και η Kate το συνδύασε με τζιν παντελόνι, λευκό t-shirt και τα αγαπημένα της Veja sneakers.

7 Μαίου

Την επόμενη μέρα από τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα ακολούθησε μια συναυλία στην οποία η Kate Middleton εμφανίστηκε με κόκκινο κοστούμι Αlexander McQueen.

8 Μαίου

Σήμερα το πρωί, η Kate Middleton πήγε μαζί με την οικογένειά της στο 3rd Upton Scouts Hut  και πήραν μέρος στην Big Help Day κατά την οποία ενθαρρύνεται ο κόσμος να γίνει εθελοντής στις κοινότητές του. Σε αυτή της την εμφάνιση η Kate φόρεσε ένα τζιν παντελόνι με θαλασσί πουκάμισο και chelsea boots.

© Andrew Matthews-WPA Pool/ Dan Charity/ Daniel Lea/ Leon Neal/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Η επιστροφή των Logos είναι γεγονός- Η Taylor Swift ποντάρει δυναμικά σε αυτό το trend

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα