Τι να φορέσω σε βάφτιση: Η Ευγενία Νιάρχου με λευκό δαντελένιο σύνολο, έχει τη λύση

Όσον αφορά τις εμφανίσεις μας σε γάμους, τα πράγματα είναι λιγάκι πιο περίπλοκα, συγκριτικά με τις βαφτίσεις. Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες ντυσίματος σε περιστάσεις σαν αυτές. Αυτοί μπορεί να κάνουν κάποιες γυναίκες να νιώθουν ότι περιορίζονται ενδυματολογικά. Αν ο γάμος είναι formal, δεν μπορείς να φορέσεις ένα «απλό» φόρεμα μόνο. Χρειάζεσαι και τα «εξτραδάκια» σου. Αν είναι σε νησί, καλύτερα να φορέσεις φλατ. Δεν μπορείς να φορέσεις λευκά (θεωρητικά πάντα), και η λίστα συνεχίζεται. Στις βαφτίσεις όμως, τα πράγματα είναι πιο απλά. Εφόσον, δεν φορέσεις το ίδιο ρούχο με τη μητέρα ή τη νονά

-που και στην τελική who cares?-, όλα είναι πιο εύκολα. Οι βαφτίσεις γίνονται συνήθως, πρωινές ή απογευματινές ώρες, άρα αυτό μας επιτρέπει να ενδώσουμε σε ένα πιο χαλαρό styling. Μπορείς να φορέσεις όποια απόχρωση θέλεις. Μπορείς να είσαι όσο posh ή casual θέλεις και γενικά, μπορείς να «διαπραγματευτείς» πιο εύκολα το τι θα φορέσεις.

Όλοι αυτοί οι «κανόνες» που αφορούν τις εμφανίσεις μας σε βαφτίσεις, δεν ισχύουν για κάποια σαν την Ευγενία Νιάρχου. Όχι λόγω status, αλλά λόγω της συγκεκριμένης περίστασης. Όταν βαφτίζεις τα παιδιά του Ευάγγελου Μπούση (γόνος της γνωστής οικογενείας Μπούση ιδιοκτήτες των παντοπωλείων “Cermak Fresh Market” στην Αμερική και χορηγοί της ομάδας του μπάσκετ Bucks) και του σχεδιαστή μόδας Peter Dundas (πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Roberto Cavalli), οι «κανόνες» αυτοί δεν ισχύουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευγενία Νιάρχου,evgenia niarchou