Ενοχλημένη η Μίνα Ορφανού στο «Καλοκαίρι yes»: Τους έκλεισε το τηλέφωνο

Με αφορμή την τραγική δολοφονία της τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα, η Μίνα Ορφανού βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» προκειμένου να μιλήσει για την είδηση που σόκαρε τους πάντες.

Ωστόσο, η ηθοποιός φαίνεται πως ενοχλήθηκε από τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η ομάδα της πρωινής εκπομπής και δε δίστασε να εκφράσει δημόσια τη διαφωνία της.

Η Μίνα Ορφανού έκλεισε το τελευταίο στον αέρα του «Καλοκαίρι yes»

«Το ωραίο θα ήταν να μην έχετε αυτή την υπερβολή και να μπορεί ο κόσμος να πάρει σοβαρά και μια εκπομπή. Χάθηκε μια ψυχή, ζούμε σε

μια βάρβαρη εποχή, το μέλλον δεν είναι καλό και το θέμα δεν είναι να βρεθεί ποιος το έκανε ακριβώς…», ήταν τα πρώτα λόγια της Μίνας Ορφανού.

Τότε, ο Φοίβος Παπαδάκης τη διέκοψε και τη ρώτησε σε ποια υπερβολή αναφέρεται συγκεκριμένα. Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος είπε: «Σε ποια υπερβολή αναφέρεστε ακριβώς; Τι ακριβώς λέτε; Εμείς είπαμε ότι πρόκειται για μια στυγερή δολοφονία που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα».

Η Μίνα Ορφανού έδωσε την απάντησή της, ανεβάζοντας λίγο τον τόνο της φωνής της και έπειτα έκλεισε το τηλέφωνο: «Καταλάβατε πώς το είπα; Με πήρατε για να πω την άποψή μου για μια αδικοχαμένη ψυχή και για τη βαρβαρότητα και θέλω να μιλήσω όπως θέλω εγώ. Αφού δεν θέλετε, καλημέρα σας!».

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκλεισε! Αναλαμβάνει το «Shopping Star»

 Χάρης Βαρθακούρης: Η δημόσια συγγνώμη στην κόρη του ανήμερα των γενεθλίων της

 Χριστίνα Μπόμπα: Η έξοδος με παίκτη του «Survivor All Star» – «Μας έλειψες»

Keywords
Τυχαία Θέματα