Γιώργος Παπαγεωργίου: «Όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς…»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη ζουν το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι της ζωής τους, καθώς περιμένουν με λαχτάρα και ανυπομονησία τη γέννηση του πρώτου μωρού τους! Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι πολύ χαρούμενο με αυτή την εξέλιξη και μετρά αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που θα δει την οικογένειά του να μεγαλώνει.

Η Δανάη Μιχαλάκη επέλεξε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς φίλους της ανήμερα των γενεθλίων της και συγχρόνως της επετείου του γάμου της. Σήμερα, όμως, γιορτάζει αυτά τα δύο ξεχωριστά γεγονότα έχοντας στην κοιλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Οι δυο τους επιφύλασσαν την πιο όμορφη έκπληξη στους followers τους και πλέον μπορούν να μιλήσουν για το μωρό τους άφοβα, μιας και η Δανάη Μιχαλάκη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει αρκετά, όπως μαρτυρούν οι πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για την εγκυμοσύνη της Δανάης Μιχαλάκη

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Δανάης Μιχαλάκη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκανε και εκείνος μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της συζύγου του, η οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο ηλιοβασίλεμα.

«Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. – Μανώλης Φάμελλος. (Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη.)», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Παπαγεωργιου (@papageorgiou_g81)

Διαβάστε ακόμα:

 Αθηναΐς Νέγκα: Σοκάρει το προσβλητικό σχόλιο που έλαβε – «Αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα»

 Βίκυ Καγιά: Ανακοίνωσε το διάλειμμα από τα social media – «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη»

 Βασίλης Σπανούλης: Το οικογενειακό πάρτι για τα γενέθλιά του! Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα