Βίκυ Καγιά: Ανακοίνωσε το διάλειμμα από τα social media – «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη»

Η Βίκυ Καγιά αυτό το καλοκαίρι έχει κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και έχει αφιερώσει όλο τον χρόνο της στην οικογένειά της. Η παρουσιάστρια περίμενε πώς και πώς την έλευση του καλοκαιριού, αφού είχε ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση με θέα τη θάλασσα.

Έτσι, εδώ και περίπου έναν μήνα η ίδια βρίσκεται σε διακοπές και απολαμβάνει με την ψυχή της κάθε στιγμή που περνάει. Σχεδόν σε καθημερινή βάση, μάλιστα, η Βίκυ Καγιά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς

φίλους της φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τα παιδιά της στις διακοπές τους.

Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε μια μεγάλη απόφαση που πήρε. Η Βίκυ Καγιά θα κάνει μια παύση από τα social media για το υπόλοιπο του Αυγούστου προκειμένου να ζήσει το καλοκαίρι, όπως το ζούσε όταν ήταν παιδί.

Το μοντέλο ανανέωσε το ραντεβού με τους followers της για τον Σεπτέμβριο!

Η Βικύ Καγιά ανακοίνωσε την παύση της από τα social media

«Less perfection, more authenticity! Η αυθεντικότητα είναι μια σπάνια και αναγκαία αρετή! Δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειοι, παρότι η καθημερινότητα συχνά το προστάζει, αλλά αληθινοί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας.

Χαρείτε ο ένας την αγκαλιά του άλλου, απολαύστε μια όμορφη συζήτηση, βιώσετε στιγμές με ουσία και χαρά, μακριά από τα social media – έστω και για λίγο.

Θυμηθείτε πως ήταν όταν ήμασταν παιδιά και σταμάταγε ο χρόνος στις καλοκαιρινές διακοπές! Αυτό ακριβώς θα κάνω κι εγώ! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!», έγραψε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Διαβάστε ακόμα:

Βασίλης Σπανούλης: Το οικογενειακό πάρτι για τα γενέθλιά του! Φωτογραφίες

 Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές με την εγκυμονούσα Δανάη Μιχαλάκη

 Ελισάβετ Σπανού ξεσπά για το Survivor: «Ένα τηλεοπτικό προϊόν που μάλλον ξεφτιλίστηκε»

Keywords
Τυχαία Θέματα