Γιώργος Παπαδάκης: Τι νούμερα έκανε στην πρεμιέρα του με το «Καλημέρα Ελλάδα»;

Ο Γιώργος Παπαδάκης, χθες 17 Σεπτεμβρίου επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Αντ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε και πάλι την πρώτη πολύ πρωινή καλημέρα για 28η χρονιά!

«Καλημέρα Ελλάδα! Φιλαράκια καλημέρα σας! Και πάλι μαζί για να ξεκινήσουμε μια καινούρια τηλεοπτική χρονιά γεμάτη από εκλογές, υποσχέσεις… Δεσμευόμαστε ότι οι μοναδικοί που

δεν θα δώσουμε υποσχέσεις είμαστε εμείς. Θα παρακολουθήσουμε την επικαιρότητα και δεν θα βάλουμε μυαλό γιατί θα διατηρήσουμε ίσες αποστάσεις από όλα τα κέντρα εξουσίας και θα χτυπήσουμε σαν το χταπόδι όποιον δεν δίνει απαντήσεις. Ξεκινήσαμε πιο νωρίς γιατί… είναι δυνατόν να λες Καλημέρα Ελλάδα και να ξεκινάς μια ώρα μετά από την ώρα που ξεκινάει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης στην έναρξη της εκπομπής του.

Όπως φάνηκε από τα νούμερα της AGB Nielsen, το τηλεοπτικό κοινό τον περίμενε με πολύ μεγάλη ανυπομονησία, αφού το «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε 27,5% στο γενικό σύνολο και 29,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο σημείωσε το εντυπωσιακό 43,9%.

Από τη άλλη πλευρά ο ΣΚΑΙ, και η εκπομπή «Σήμερα» έκανε 27,6% στο γενικό σύνολο και 20,5% στο δυναμικό κοινο. Επιπρόσθετα, η εκπομπή του Epsilon, «Από Νωρίς» σημείωσε 4,8% και 5,2% αντίστοιχα.

Δείτε ακόμη: Δείτε τι νούμερα σημείωσε στην πρεμιέρα του το Πρω1νό!

Keywords
Τυχαία Θέματα