Πρω1νό: Η αποκάλυψη του Ορέστη Τζιόβα για την πρόταση γάμου και η επιθυμία του για παιδάκι!

Μια από τις καλύτερες φάσεις στη ζωή του διανύει ο Ορέστης Τζιόβας, αφού τη περασμένη Τετάρτη (12/9) ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Κατερίνα Φλώρου. Ο ηθοποιός το πρωί της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου μίλησε στο Πρω1νό με τα καλύτερα λόγια για την αγαπημένη του αποκαλύπτοντας μάλιστα που έγινε η πρόταση γάμου, ενώ δεν δίστασε να πει ότι θέλει να κάνει ένα παιδάκι!

«Στην Κατερίνα βρήκα ένα συνδυασμό πραγμάτων που είναι λίγο σπάνιος

για μένα τουλάχιστον. Όσο μεγαλώνεις και ψάχνεις να βρεις έναν σύντροφο δεν ψάχνεις να βρεις έναν άνθρωπο που απλώς είναι εμφανίσιμος. Πίστευα ότι θα είναι η γυναίκα που θα συνεχίσω τη ζωή μου από το δεύτερο λεπτό. Η πρόταση γάμου έγινε στην Ιταλία και δεν ήταν σκηνοθετημένο», είπε χαρακτηριστικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Και πρόσθεσε: «Επέλεξα να μην το πω σε κανέναν, το μάθανε μόνο πολύ κοντινοί μου άνθρωποι. Μετά που ορίσαμε και την ημερομηνία το είπα γιατί ήμουν χαρούμενος. Θέλω να κάνω παιδάκι, αλλά δεν ξέρω πότε. Το ήξερε η Κατερίνα Γερονικολού, γιατί ήμουν χαρούμενος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος».

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: “Όταν ήμουν τσολιάς στο Σύνταγμα ήρθε ένα πούλμαν με Αγγλίδες και μας χούφτωναν απίστευτα”

Keywords
Τυχαία Θέματα