Λασκαράκη-Σουλτάτος: Δείτε το σχόλιο της ηθοποιού για τον σύντροφό της στο Instagram

Η Βάσω Λασκαράκη διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της έχοντας στο πλάι της τον σύντροφό της και γνωστό σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο.

Ενώ επίσης, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η φήμη πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία της ηθοποιού, στην οποία απεικονίζεται να φοράει ένα μονόπετρο δαχτυλίδι.

Όταν η Βάσω Λασκαράκη ρωτήθηκε για τον φημολογούμενο αρραβώνα της, είχε πει: «Δεν με ενοχλεί που σχολιάστηκε ότι μου έδωσε ένα δαχτυλίδι ο σύντροφός μου… Όταν είναι κάτι ανακοινώσιμο θα το μάθετε…»!

Η γνωστή

ηθοποιός είναι ιδιαιτέρως ενεργή στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media. Μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη σχολίασε μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο σύντροφός της Λευτέρης Σουλτάτος στον προσωπικό του λογαργιασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται με τον ηθοποιό, Χάρη Γρηγορόπουλο ενώ έγραψε ως λεζάντα: «Του μαθαίνω τα λόγια για την παράσταση». Το σχόλιο της ηθοποιού ήταν το εξής: «Θα έρθουμε με τον Μελέτη Ηλία να σας βοηθήσουμε».

Δείτε ακόμη: Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: “Όταν ήμουν τσολιάς στο Σύνταγμα ήρθε ένα πούλμαν με Αγγλίδες και μας χούφτωναν απίστευτα”

Keywords
Τυχαία Θέματα