Γιώργος Παπαδάκης: Μιλά στη «γιαγιά» του Ουγγαρέζου για την κόντρα Μελιτά – Γαστεράτου και την απουσία του από το γάμο του Ρέμου!

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης στην στήλη του Πρω1νού, «Της γιαγιάς σου… η ενότητα».

Ο ίδιος συνάντησε τη «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα βαμμένα μαλλιά του Άδωνι Γεωργιάδη, το περιστατικό με την Ρούλα Κορομηλά που τον ανάγκασε να μην πάει στην εκπομπή του για τρεις μέρες, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στην κόντρα της Τζένης Μελιτά και της Μαντώς Γαστεράτου.

Συγκεκριμένα

η «γιαγιά» ρώτησε: «Ο Άδωνις τα βάφει;» και ο παρουσιαστής απάντησε: «Έχεις δει εσύ κανένα πολιτικό που δεν τα βάφει; Τον είχα δοκιμάσει μια φορά, του έπιασα το μαλλί να δω αν το βάφει. Μετά πήγα και έπλυνα τα χέρια μου».

«Να κεράσω γλυκό του κουταλιού; Είναι από την παραγωγή, από την Μενεγάκη τα έχουμε…», είπε η «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου και ο Γιώργος Παπαδάκης αποκρίθηκε: «Μια φορά η Κορομηλά μου είχε δώσει κέικ, όταν ήταν εδώ, και έκανα τρεις μέρες να πάω στην εκπομπή. Με είχε πάει… Και προχτές είδα μια εκπομπή της Φαίης, είδα ένα κέικ και το γνώρισα».

Ενώ όσον αφορά την κόντρα της Μαντώς Γαστεράτου και της Τζένης Μελιτά ακολούθησε ο παρακάτω απολαυστικός διάλογος:

Δ.Ο. Στον γάμο του Ρέμου γιατί δεν πήγατε;
Γ.Π. Θα το πω αλά Μελιτά! Δεν με κάλεσε.
Δ.Ο.Η Μελιτά ξέρετε γιατί μάλωσε με την Γαστεράτου;
Γ.Π. Ξέρω αλλά δεν μπορώ να σου πω. Αφού ήταν κουμπάρα η Μπάγια ρε μου τα πε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρουσιαστής-Όλες οι λεπτομέρειες!

Keywords
Τυχαία Θέματα