To Sephora στηρίζει τις Ελληνίδες επιχειρηματίες στον τομέα της ομορφιάς με μία κίνηση που θα συζητηθεί

Κυρίες μου είστε έτοιμες να επιταχύνετε;

Αυτή την ερώτηση κάνουν τα Sephora στις Ελληνίδες επιχειρηματίες στον τομέα της ομορφιάς που έχουν όραμα και θέλουν να το πραγματοποιήσουν. Και συνεχίζουν: Είστε γυναίκα επιχειρηματίας και ιδρύτρια μίας εταιρείας start-up, στον τομέα της Ομορφιάς? Θέλετε να επωφεληθείτε από συμβουλές και στήριξη, ώστε να αναπτύξετε την εταιρείας σας και να την κάνετε σημαντική, για την αγορά? Θέλετε να υποστηρίξετε το project

σας, στην Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη?

Αν ναι,τότε το πρόγραμμα «Sephora Accelerate» είναι σχεδιασμένο για εσάς και μόνο.

Και αν η απορία σας είναι, τι ακριβώς περιλαμβάνει το πρόγραμμα η απάντηση έρχεται ευθύς αμέσως: Το Sephora Accelerate είναι μέρος μιας εταιρικής πρωτοβουλίας, που ονομάζεται Sephora Stands και δημιουργήθηκε για να στηρίξει τς γυναίκες επιχειρηματίες να αναπτύξουν τις start-up εταιρείες τους σε όλα τα πεδία της Βιομηχανίας Ομορφιάς, μέσα από μία δυνατή και υποστηρικτική κοινότητα.

Παράλληλα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να λάβετε μέρος στα εντατικά workshops με επαγγελματίες, που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Απρίλιο στο San Francisco και θα διαρκέσουν μία εβδομάδα. Τον Σεπτέμβριο του 2019 θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε το project σας σε πιθανούς επενδυτές και να συμμετάσχετε σε ένα ετήσιο πρόγραμμα με μέντορες από τους Ευρωπαϊκούς Ηγέτες Sephora. Τα έξοδα και για τα δύο ταξίδια στο San Francisco θα καλυφθούν από το Sephora!

Ο 2ος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Sephora Accelerate ξεκίνησε την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου. Σκεφτείτε το σοβαρά γιατί μπορείτε να είστε εσείς η επόμενη γυναίκα επιχειρηματίας που θα επιλεχθεί και να γίνετε μέρος της περιπέτειας Sephora Accelerate μεταξύ χιλιάδων απ’ όλον τον κόσμο!

Ανακαλύψτε το πλήρες πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή στο www.sephorastands.com/accelerate από την 1 η έως την 31η Οκτωβρίου 2018.

Για οποιεσδήποτε απορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σας περιμένουμε!!

Σχετικά με το Sephora Stands

To Sephora Stands είναι το Εταιρικό Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας Sephora (CSR), που βασίζεται στις αξίες του Group και σε διάφορους άξονες: Γυναικεία Επιχειρηματικότητα με το πρόγραμμα Sephora Accelerate και Υποστήριξη σε Τοπικές κοινότητες με Classes for Confidence. Άλλοι άξονες της εταιρείας Sephora περιλαμβάνουν την Αλληλεγγύη με την στήριξη του Οργανισμού Toutes à l’Ecole, την Διαφοροποίηση και την Βιωσιμότητα με την μείωση των εκπομπών Διοξειδίου του Άνθρακα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Cara Delevingne είναι το απόλυτο beauty icon και το αποδεικνύει πρωταγωνιστώντας στην καμπάνια γνωστού αρώματος

Με αυτό το προϊόν η επιδερμίδα σας θα κάνει…. όνειρα γλυκά!

Keywords
Τυχαία Θέματα