Γιώργος Μαυρίδης για Κρίστη Καθάργια: «Αυτό που με εξίταρε είναι όταν μου είπε πως έχει ένα παιδί»

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στην Μαίρη Αργυριάδου μίλησαν σήμερα το πρωί (29/11) ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια.

Το αγαπημένο ζευγάρι αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη γνωριμία τους, στη πρόταση γάμου και στα επόμενα τηλεοπτικά τους σχέδια μετά το «Asia Express».

«Αυτό που με εξίταρε και είπα ότι ναι, οκ είμαστε εδώ, είναι όταν μου είπε ότι έχει ένα μικρό παιδί 4 ετών», παραδέχτηκε ο tattoo artist on camera.

Με τη σειρά

της Κρίστη Καθάργια είπε ότι «μία γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της έχει πολύ μεγαλύτερα guts από έναν άντρα που είναι εργένης».

«Γνωριστήκαμε στη Χαλκιδική και όταν δώσαμε τα χέρια για να συστηθούμε σαν να το είδα να συμβαίνει. Μου έκανε πρόταση γάμου στην παραλία και μου έχει φέρει το δαχτυλίδι με τη Μόλυ και την Τσίχλα. Είχε η Μόλυ στο στόμα της μία μπάλα του τένις, που την είχε τρυπήσει και είχε βάλει μέσα ένα σφουγγαράκι από μία GoPro», ανέφερε στη συνέχεια για την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της.

Διαβάστε ακόμα:

Ελεονώρα Μελέτη: «Σιγά μη φοβηθώ τον οποιοδήποτε νταή -Έχω μάθει κι αντιδράω»

Πάνος Καλίδης: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το σχήμα με την Κατερίνα Στανίση

Χριστίνα Πολίτη: «Καρφιά» για τη συνεργασία της με Χρηστίδου – Φερεντίνο –«Εντολή αρχισυντάκτη να μην επισκιάσω την παρουσιάστρια»

Keywords
Τυχαία Θέματα